Eind van de Challenge en Start van een nieuw Project

Eind van de Challenge en Start van een nieuw Project

Wat zeg je nu? Aankomen?

Het is duidelijk voor mij. Hoewel ik niet een vetpercentage heb behaald van 10% heb ik wel bereikt wat ik wilde met deze challenge. Ik wilde ervaren wat het was om gewicht te verliezen, en dan voornamelijk vetmassa.

Nu zou ik prima verder kunnen gaan, maar het probleem hier is dat het meer tijd, meer aandacht en meer energie kost. Deze tijd, aandacht en energie wil ik graag besteden aan andere projecten.

Niet zomaar omhoog in gewicht

De huidige vetpercentage van 13% wil ik ongeveer wel behouden. Ik wil in ieder geval onder de 15% blijven. Maar waar ik nu weer mijn trainingen en voeding op wil focussen is spiermassa en algehele conditie en kracht. Dit betekent natuurlijk dat het lichaamsgewicht zal stijgen, maar de kracht, conditie en gezondheid ook!

Nieuw project!

Ik loop er al een hele tijd mee in mijn hoofd. Verschillende designs, brainstorms en overal losse papiertjes met ideeën erop. Maar dit maakt nog geen concreet project. Daar komt nu verandering in.

Ik ben begonnen aan een Online Dashboard voor mijn klanten waar ze verschillende informatie kunnen vinden over zowel zichzelf, denk aan progressie en trainingsschema’s, als informatie over voeding, lifestyle en beweging. Altijd tot je beschikking op welk apparaat dan ook. Zo kun je veel meer informatie tot je nemen en kijken of je op de goede weg bent. En natuurlijk je progressie delen met anderen!

Dit project is wel nog in de eerste versie, maar gaat binnen nu en een week in de eerste testfase! Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee tot nu toe en ik weet zeker dat het veel goeds gaat brengen.

Wat vind jij?

Vind jij dat er echt een onderwerp is die ik moet aankaarten? Laat het mij dan weten in de reacties onder dit blog of via de mail. Dan zal ik dit onderwerp aan bod laten komen.

Deel en volg mij via Social Media