Zakelijk Gezond met Sjoerd

Een fysieke en mentale gezondheid is niet alleen belangrijk voor je privé leven, maar zeker net zo belangrijk voor je zakelijke leven. Hoewel men het altijd heeft over “zakelijk en privé gescheiden houden” is het op het gebied van gezondheid niet altijd het geval. Het kunnen blijven uitvoeren van je werk is essentieel om te kunnen leven.

Daarom is het belangrijk om gezond en fit te zijn. Als je veel moe bent, gestrest, ziek of anders gelimiteerd kun je je werk niet of niet goed uitvoeren wat negatieve consequenties heeft.

Daarnaast is het misschien wel een tijdje geleden dat je hebt gesport of heb je misschien nooit echt aan sport gedaan. Met personal training weet je zeker dat je de juiste adviezen en motivatie krijgt en dat je op een veilige manier kunt sporten. En niet te vergeten, met de juiste begeleiding behaal je snel en langdurig resultaat!

Wat gaat zakelijkelijke gezondheid voor jou betekenen?

Het is eigenlijk heel simpel, als je fit bent, veel energie hebt, je goed voelt en niet ziek wordt krijg je veel meer voor elkaar. Zakelijk gezond is voor zowel werkgevers als werknemers belangrijk. Je bedrijf laten groeien of promotie maken gaat niet zonder energie en een sterke drive. 

Wat je gaat leren:

Welke resultaten je kunt verwachten:

Het doel van de gezondheidscoaching

De tijd van nu vraagt erg veel van een mens. Alles gaat steeds sneller, er is enorm veel informatie te verwerken en de werkdruk wordt steeds hoger. Al deze verschillende factoren kunnen een enorme stress veroorzaken. Deze stress kan vervolgens weer zorgen voor verschillende problemen of klachten. Hoe dit tot uiting komt is per persoon weer anders.

Het doel van deze coaching is het verbeteren van de algehele gezondheid en vitaliteit. Dit wordt gedaan door de huidige situatie te schetsen en met een specifiek plan de obstakels en stresspunten aan te pakken. Daarmee geef je het lichaam de energie, tijd en rust die nodig is om te herstellen en om sterker en weerbaarder te worden.

Hoe ziet de gezondheidscoaching eruit?

Het begint met een voeding en lifestyle assessment en een bewegingsintake. De resultaten hiervan gaan we samen opnemen in jouw persoonlijke plan. Het belangrijkste doel is om te leren hoe je om moet gaan met jouw eigen beweging, voeding en lifestyle. Dit is een leerproces waar je de rest van je leven profijt van hebt. Zowel zakelijk als privé. Op deze manier zit je niet vast aan verschillende diëten en maak je de juiste voeding en lifestyle keuzes onderdeel van jouw leven.

Na het assessment hebben we veel informatie verzameld om mee aan de slag te gaan. Ieder zijn beginpunt is hetgeen wat hij/zij momenteel doet. Vanuit daar gaan we steeds meer dingen toevoegen, aanpassen, verbeteren of juist weglaten. Stap voor stap dus, niet alles in een keer.

De belangrijkste reden hiervoor is dat het vrijwel onmogelijk is om een compleet nieuwe manier van leven vol te houden als je alles verandert. Daarbij gaat het niet eens sneller. Het is dus geen vast dieet wat iedereen volgt, maar een persoonlijk stapsgewijs plan speciaal voor jouw manier van leven en jouw doelen. Ik ga voor langdurig resultaat, niemand heeft er iets aan om 10 kilo te verliezen en er een half jaar later 15 kilo voor terug te krijgen.

voeding en lifestyle all-in coaching icoon Sjoerd Bos Personal Training Heiloo
Online Coaching Portal voorbeeld mobiel telefoon Personal Training Sjoerd Bos Heiloo

Coaching met de Online Portal

Het is belangrijk dat het leren en implementeren van een gezonde levensstijl zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Daarom kun jij met de Online Portal zelf bepalen waar, wanneer en op welke manier jij te werkt gaat. Of je het nu het liefst op de telefoon, tablet of computer doet of in de ochtend, middag of avond. Met de Online Portal bepaal je dit allemaal zelf. Wel zo makkelijk.

En dat is nog niet alles, de gehele portal is voorzien van tekst, visueel of auditieve manieren om de informatie tot je te nemen. Kies de manier die het beste werkt voor jou.

Wil jij ook stappen maken als professional?

Schrijf je in voor een gratis consult en kom een keer bij mij langs in de praktijk. Samen kunnen we kijken naar jouw wensen, doelen en de haalbaarheid ervan. Coaching is een samenwerking tussen jou en mij. Daarom is het ook fijn om even kennis te maken, om te kijken of het klikt tussen ons. Het behalen van jouw doelen is een stuk makkelijker en aangenamer met een goede samenwerking en wederzijds vertrouwen.

Schrijf je nu in voor een gratis consult en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Je kunt mij natuurlijk ook altijd even bellen of een WhatsApp bericht sturen op 06-53656794.