Zakelijk Gezond met Sjoerd

Een fysieke en mentale gezondheid is niet alleen belangrijk voor je privé leven, maar zeker net zo belangrijk voor je zakelijke leven. Hoewel men het altijd heeft over “zakelijk en privé gescheiden houden” is het op het gebied van gezondheid niet altijd het geval. Het kunnen blijven uitvoeren van je werk is essentieel om te kunnen leven.

Daarom is het belangrijk om gezond en fit te zijn. Als je veel moe bent, gestrest, ziek of anders gelimiteerd kun je je werk niet of niet goed uitvoeren wat negatieve consequenties heeft.

Daarnaast is het misschien wel een tijdje geleden dat je hebt gesport of heb je misschien nooit echt aan sport gedaan. Met personal training weet je zeker dat je de juiste adviezen en motivatie krijgt en dat je op een veilige manier kunt sporten. En niet te vergeten, met de juiste begeleiding behaal je snel en langdurig resultaat!

Aan deze pagina wordt momenteel nog gewerkt

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen.

Wil jij ook stappen maken als professional?

Schrijf je in voor een gratis consult en kom een keer bij mij langs in de praktijk. Samen kunnen we kijken naar jouw wensen, doelen en de haalbaarheid ervan. Coaching is een samenwerking tussen jou en mij. Daarom is het ook fijn om even kennis te maken, om te kijken of het klikt tussen ons. Het behalen van jouw doelen is een stuk makkelijker en aangenamer met een goede samenwerking en wederzijds vertrouwen.

Schrijf je nu in voor een gratis consult en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Je kunt mij natuurlijk ook altijd even bellen of een WhatsApp bericht sturen op 06-53656794.