De Praktijk - Willibrordus Heiloo

De praktijkruimte van Sjoerd Bos Personal Training is in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo gevestigd. Het landgoed Willibrordus in Heiloo is een unieke en rustige omgeving met veel groen. Ook gemakkelijk en snel te bereiken vanuit Alkmaar en Castricum. De praktijkruimte zelf bevat alle essentiële trainingsattributen die nodig zijn om in topvorm te kunnen komen en blijven. In de ruimte heerst een warme en positieve sfeer om lekker te kunnen trainen, maar ook voor goede en diepgaande gesprekken.

"Als ik bij Sjoerd zijn praktijk ben geweest ga ik altijd met een goed gevoel naar huis."

Hier kun je een impressie vinden van de ruimte en de fitness attributen die aanwezig zijn in de praktijk. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen om een kijkje te nemen in de personal training ruimte. Maak hiervoor wel even een afspraak via het contact formulier.

Foto impressie van de praktijkruimte

Meer over de locatie en de omgeving

Het Willibrordus Business Centrum is een stijlvol rijksmonument op landgoed Willibrordus in Heiloo met unieke werkplaatsen en vergaderruimten voor freelancers, (startende) ondernemers en ZZP’ers. Het is een zeer rustige omgeving met veel groen.

Parkeren

Op het terrein is voldoende parkeerplek en het is gemakkelijk te bereiken op de fiets, met de auto en het openbaar vervoer. Waar je ook vandaan komt, de praktijk is altijd goed te bereiken.

 

Toegang

De praktijk is alleen te bezoeken op afspraak. Zonder afspraak bestaat de kans dat er niemand aanwezig is in de praktijk. Maak direct een afspraak door te bellen of contact op te nemen via het contact formulier.

Openingstijden

Doordeweeks kun je overdag naar binnen via de hoofdingang. In het weekend en in de avond kun je via de zij-ingang, aan de rechterkant van het pand, naar binnen. Dit kan tevens ook overdag. Om via de zij-ingang naar binnen te komen, kun je aanbellen of contact opnemen via het telefoonnummer 06-53656794.

Overzicht van het landgoed Willibrordus in Heiloo

Gemakkelijk te bereiken en altijd voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Weten of Personal Training bij je past?

Schrijf je in voor een gratis consult en kom een keer bij mij langs in de praktijk. Samen kunnen we kijken naar jouw wensen, doelen en de haalbaarheid ervan. Coaching is een samenwerking tussen jou en mij. Daarom is het ook fijn om even kennis te maken, om te kijken of het klikt tussen ons. Het behalen van jouw doelen is een stuk makkelijker en aangenamer met een goede samenwerking en wederzijds vertrouwen.

Schrijf je nu in voor een gratis consult en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Je kunt mij natuurlijk ook altijd even bellen of een WhatsApp bericht sturen op 06-53656794.