Personal Training met Sjoerd

Er zijn veel verschillende redenen waarom personal training kan passen in jouw leven. Bij Sjoerd Bos Personal Training wordt de aandacht niet alleen gericht op lichamelijke beweging. Het is een compleet plan dat zich ook richt op voeding, lifestyle en mentale gezondheid. Het gehele programma is specifiek in elkaar is gezet om jouw doelen te bereiken.

Daarnaast is het misschien wel een tijdje geleden dat je hebt gesport of heb je misschien nooit echt aan sport gedaan. Met personal training weet je zeker dat je de juiste adviezen en motivatie krijgt en dat je op een veilige manier kunt sporten. En niet te vergeten, met de juiste begeleiding behaal je snel en langdurig resultaat!

Niet alle vormen van beweging zijn geschikt voor iedereen. Dit kan te maken hebben met lichamelijke klachten en/of beperkingen, maar ook met wat jij leuk vindt om te doen en wat bij jou past. Sporten is niet alleen functioneel, maar ook leuk. De trainingen en adviezen die ik geef zijn volledig gebaseerd op jouw doelen en/of klachten in combinatie met wat bij jou past. Dit betekent natuurlijk niet dat je achterover kunt leunen!

Personal Training is voor jou

Personal training is de kern van mijn diensten. Naast 1 op 1 begeleiding is er ook de mogelijkheid om te trainen met een partner, vriend(in) of kleine groep (maximaal 3 mensen). De trainingen zijn geschikt voor iedereen, jong en oud, ervaring met sport of nog niet. Alle trainingen zijn specifiek aangepast aan jouw doelen en je ervaring op het gebied van sport. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan het verbeteren van postuur, kracht, conditie, coördinatie, balans en flexibiliteit.

Sporten is natuurlijk niet alles. Naast de juiste beweging is het belangrijk om ook te werken aan je voeding, lifestyle en persoonlijke ontwikkeling.

Doelen

Iedereen is anders en iedereen heeft zo zijn eigen doelen op het gebied van gezondheid en sport. Daarom is het handig dat je weet, of te weten komt, wat voor jou belangrijk is. Samen met mij ga je hiernaar kijken en stellen we jouw doelen vast. Tijdens het traject verander jij als persoon constant, dit betekent dat ook jouw doelen kunnen veranderen. Niets staat vast, behalve dat jij werkt aan wat voor jou prioriteit heeft.

Personal Training gaat je veel brengen

Personal Training is niet te vergelijken met naar de sportschool gaan of een rondje hardlopen. De trainingsschema’s zijn specifiek in elkaar gezet om jouw doelen te kunnen bereiken. Het maakt niet uit of je vet wilt verliezen, pijnloos door het leven wil gaan of je sterker en fitter wil voelen.

Wat je gaat leren:

Welke resultaten je kunt verwachten:

Zonder pijn door het leven

Niet alle lichamelijke klachten zijn gemakkelijk te verhelpen. Waarom is dit dan soms zo moeilijk? Dit heeft ermee te maken dat de pijn die je ervaart niet altijd direct ook de plek is waar het probleem zich bevindt. Soms is het een fysieke klacht met een fysiek probleem (onderstaande casus). Maar het kan ook een fysieke klacht zijn door een mentaal / psychologisch probleem en in mijn geval (RSI – Muisarm) was het een fysieke klacht ontstaan door onjuiste voeding.

Casus: Henk

Henk komt met een veelvoorkomende klacht: rugpijn. Om rugpijn te verhelpen of te verlichten wordt de rug gemasseerd door een therapeut en de klant gaat met een tijdelijke verlichting in pijn naar huis. De volgende dag is de pijn weer terug.

Hoe kan dit? Dit komt omdat rugpijn een symptoom is van een heel ander probleem. In het geval van Henk is het de stand van zijn bekken. Doordat bepaalde spieren te lang en zwakker zijn geworden en andere spieren te kort en gespannen, door Henk zijn zittende baan, heeft hij rugpijn ontwikkeld. Door Henk de juiste stretches en oefeningen te laten doen, kan hij zijn spierbalans herstellen, zijn bekkenpositie corrigeren en zijn rugpijn verhelpen. Dit alles door het probleem aan te pakken en niet de symptomen te verlichten.

Lichamelijke klachten rug pijn verhelpen personal training heiloo sjoerd bos

De praktijk van Sjoerd Bos

Jouw privé gym!

De praktijkruimte zelf bevat alle essentiële trainingsattributen die nodig zijn om in topvorm te kunnen komen en blijven. In de ruimte heerst een warme en positieve sfeer om lekker te kunnen trainen, maar ook voor goede en diepgaande gesprekken.

Hier kun je een impressie vinden van de ruimte en de fitness attributen die aanwezig zijn in de praktijk.

De praktijkruimte van Sjoerd Bos Personal Training is in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo gevestigd. Het landgoed Willibrordus in Heiloo is een unieke en rustige omgeving met veel groen. Ook gemakkelijk en snel te bereiken vanuit Alkmaar en Castricum.

Weten of Personal Training bij je past?

Schrijf je in voor een gratis consult en kom een keer bij mij langs in de praktijk. Samen kunnen we kijken naar jouw wensen, doelen en de haalbaarheid ervan. Coaching is een samenwerking tussen jou en mij. Daarom is het ook fijn om even kennis te maken, om te kijken of het klikt tussen ons. Het behalen van jouw doelen is een stuk makkelijker en aangenamer met een goede samenwerking en wederzijds vertrouwen.

Schrijf je nu in voor een gratis consult en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Je kunt mij natuurlijk ook altijd even bellen of een WhatsApp bericht sturen op 06-53656794.