Ervaringen bij Sjoerd Bos

Ik kan van alles vertellen over mijzelf, mijn manier van werken en het resultaat ervan, maar het is nog veel beter als de mensen die het hebben ervaren je dit vertellen.

Naast de ervaringen kun je ook kijken naar de resultaten die mensen hebben behaald met hun inzet. Ik kan als trainer niks anders zeggen dan dat ik super trots ben op de mensen die bij mij sporten en hun uiterste best doen om een gezonder en mooier leven te maken voor zichzelf en anderen!

Berber

Berber Review Sjoerd Bos Personal Training Heiloo

Sporten bij Sjoerd heeft mijn kijk op voeding & sporten positief veranderd. Ik heb steeds meer kennis over welke voedingstoffen samengaan en de effecten op je lichaam. We zeggen zo vaak niet iedereen is hetzelfde, maar toch worden diëten geschreven. Maar ook bij gezonde voeding of diëten dien je te kijken naar je eigen lichaam. Wat voor de een werkt kan voor de andere juist het tegenovergestelde veroorzaken. De afwisseling tussen sporten, voeding maar ook gedachten/geest en lichaam biedt een uitdaging waar je op andere dagen ook nog mee bezig bent. 

Daniël

Hard aan de bak en alles inzetten om de gewenste doelen te kunnen bereiken. Het gaat niet altijd even gemakkelijk en de weegschaal gaat niet altijd omlaag, maar wie niet opgeeft zal resultaten behalen! Naast een flink gewichtsverlies heeft Daniël ook zijn kracht enorm zien toenemen en is zijn postuur beter dan ooit.

Sjoerd Bos –  “Daniël motiveerde door zijn inzet zelfs mij om te blijven ontwikkelen. Ik ga mij echt niet zomaar laten verslaan met een oefening!”

Ilse

Ilse Review Sjoerd Bos Personal Training Heiloo

De manier waarop Sjoerd vertelde over de invloed van voeding en stress op je lijf maakte dat ik graag bij hem wilde trainen. Het enthousiasme en de duidelijkheid waarmee hij vertelt over wat wel en niet goed is voor je lijf, en vooral waarom, zorgt dat je daarmee aan de slag wilt gaan. Daarnaast zijn de lichamelijke oefeningen prettig om uit te voeren. Hierbij worden alle spiergroepen gebruikt, zonder overdreven zware belasting. Bijvoorbeeld met stretches en ademhalingsoefeningen. Ik kan iedereen de samenwerking met Sjoerd aanraden.

Stéphanie

Niet iedere vorm van bewegen past bij iedereen. Daarom is het belangrijk om te ontdekken wat je echt leuk vindt om te doen. Aan de gewichten hangen was voor Stéphanie niet de juiste manier, maar dansen, touwspringen en wandelen was dit wel. Daarom heeft ze daarop ingezet. Daarnaast merkte ze dat gezonde voeding, vooral het minderen van suiker, haar meer energie gaf en ervoor zorgde dat haar maag- en darmklachten verdwenen.

Sjoerd Bos –  “Het maakt mij enorm blij om te horen dat mensen minder of geen last meer hebben van lichamelijke klachten, omdat dit mij voor een lange tijd een groot probleem was.”

Doortje

Doortje Review Sjoerd Bos Personal Training Heiloo

In 2016 ben ik bij Sjoerd begonnen. Mijn motivatie was dat ik zelf, individueel, al resultaten had geboekt omtrent gezonder eten en leven (en afvallen). Maar ik merkte dat progressie stagneerde. Vrijwel direct heeft Sjoerd mij van de “afval” drang geholpen en focus gelegd op houding, eetpatroon en zorgen dat je “lichaamsmachine” goed werkt. Wat Sjoerd anders maakt is dat hij oprecht geïnteresseerd is in jou als persoon, jouw dromen, wat je blij maakt en wat je tegenhoudt in het leven (hetzij fysiek of mentaal). De programma’s die hij opstelt zijn hierdoor ook gefocust op de persoon en veranderen constant (want wij mensen veranderen immers ook). Ik ben dan ook erg blij met de geleverde service en raad iedereen die verder wil kijken (en komen) dan simpelweg een lager getal op de weegschaal aan contact op te nemen met Sjoerd!

Thijs

Consequentie is de sleutel tot succes. Als je het gestelde doel hebt behaald, is het natuurlijk niet de bedoeling dat je stopt met de nieuwe gezonde gewoontes. Als je stopt, is de kans groot dat je terugvalt en de behaalde doelen verliest. Thijs wist dit en blijft na het behalen van zijn gewichtsdoel nog altijd 3x in de week sporten om op gewicht te blijven en fitter en sterker te worden.

Sjoerd Bos –  “Sporten is niet alleen om gewicht te verliezen. Je kunt er ook veel kracht, energie, vitaliteit en een goed gevoel van krijgen.”

Ilse

Ilse Bakker Review Sjoerd Bos Personal Training Heiloo
Ik heb een periode bij Sjoerd Bos getraind nadat ik een gastric bypass had ondergaan (maagomleiding/verkleining voor gewichtsverlies). De trainingen waren altijd heel gezellig en positief en elke keer weer verschillend. Hij is geen ‘drill instructor’ trainer maar kijkt echt wat je aankunt. Sjoerd heeft ook heel veel kennis over het lichaam, voeding en stress en hij weet waar hij over praat. Hij verdiept zich echt in je persoonlijke situatie. Omdat het eten bij mij heel lastig ging en ik in het begin weinig binnen kon houden, heeft hij mij een aantal tips gegeven waar ik echt veel aan had. Ik kwam elke keer weer blij bij hem vandaan!

Rob

Harde werkers worden beloond. Altijd net dat beetje extra willen doen tijdens het sporten en niet bang zijn om te zweten is wat Rob zijn resultaten heeft gebracht. Het harde werken heeft Rob gebalanceerd met veel wandelen met de hondjes. Wandelen is een van de beste manieren om gewicht te verliezen!

Sjoerd Bos –  “Per toeval kwam ik Rob tegen in de supermarkt en ik was aangenaam verrast met de hoeveelheid groentes en gezonde producten in zijn winkelwagentje!”

Marloes

Marloes review sjoerd bos personal training Heiloo

Ik vind de trainingen bij Sjoerd erg leerzaam. De combinatie van sporten en begeleiding is voor mij heel fijn. Ik leer veel nieuwe interessante dingen die ik kan meenemen in mijn levensstijl. Ik ben er nog niet, maar ik ben al goed op weg!

Caroline

Een echte doorzetter! Zin of geen zin, Caroline ging ervoor. Dagelijkse en oude gewoontes zijn niet altijd even makkelijk om te veranderen, maar als je het de tijd geeft en goede steun krijgt uit je omgeving, zullen ook de oude gewoontes ruimte geven aan de nieuwe en gezondere gewoontes.

Sjoerd Bos –  “Het aanleren van nieuwe gezonde gewoontes is de manier om langdurig resultaat te kunnen behalen en behouden.”

Zuzana

Konijn Heiloo Profiel foto

Na ruim 1,5 jaar, elke keer weer positieve vibes: gepersonaliseerd, inspirerend en altijd veel gevoel voor humor!
Wat ik niet had verwacht (gezien 50+): spelenderwijs met 1x per week een uurtje trainen en opletten op mijn koolhydraten, inmiddels 12 kg kwijt en energie voor 10!
Keep going, Sjoerd!

Rob

Zes maanden geleden vroeg ik Sjoerd of hij me kon helpen gezonder te leven. En ik vroeg hem of hij me daarnaast kon afhelpen van een vervelende pijn in mijn onderrug. Deze pijn ervoer ik tijdens mijn werk (computerwerk) en tijdens mijn hobby’s: hardlopen en mountainbiken.

Sjoerd gaf me inzicht in mijn eet, leef en slaappatroon. En hij leerde me aan de hand van een zelf ontwikkelde online cursus, hoe ik met een paar simpele ingrepen gezonder kon leven. Ook deed ik twee maal per week oefeningen bij hem in zijn oefenruimte, waardoor mijn rug en verdere lichaam sterker werd. Ook kwamen we er achter dat mijn heup was ‘scheef gegroeid’.

Nu, zes maanden na mijn eerste kennismaking met Sjoerd, leef ik een stuk gezonder. Ik slaap een heel stuk beter, ik eet uitgebalanceerd en leef bewuster. Mijn heup staat recht. De pijn in mijn rug is al drie maanden verdwenen. Ik doe dus pijnloos mijn werk en geniet weer optimaal van pijnvrij hardlopen en mountainbiken. Leuke bijkomstigheid is dat ik bijna elke week een PR loop of fiets. Een andere leuke bijkomstigheid is dat ik 10 kilo ben afgevallen en me een stuk zelfverzekerder voel.

Ik kan Sjoerd aan iedereen aanbevelen die gezonder wil leven, sterker wil worden en/of pijnvrij wil sporten. Hij heeft veel kennis en kunde en hij ziet goed welke persoon hij voor zich heeft. Hij is daardoor heel goed in staat je op een manier te motiveren die precies bij je past.

Wil jij ook jouw doelen bereiken?

Schrijf je in voor een gratis consult en kom een keer bij mij langs in de praktijk. Samen kunnen we kijken naar jouw wensen, doelen en de haalbaarheid ervan. Coaching is een samenwerking tussen jou en mij. Daarom is het ook fijn om even kennis te maken, om te kijken of het klikt tussen ons. Het behalen van jouw doelen is een stuk makkelijker en aangenamer met een goede samenwerking en wederzijds vertrouwen.

Schrijf je nu in voor een gratis consult en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Je kunt mij natuurlijk ook altijd even bellen of een WhatsApp bericht sturen op 06-53656794.