Online Coaching met Sjoerd

Gezonde gewoontes zijn belangrijk, nu meer dan ooit. Als jij klaar bent voor een fitter, energieker en gezonder leven, dan ben je hier aan het juiste adres met de online coaching en de Online Portal.
Mijn doel is simpel: jou de juiste informatie, vaardigheden, tools en gewoontes aanrijken om je een gezondheid te laten ervaren als nooit tevoren. Het goede nieuws is, dat dit nu ook online kan. Dezelfde coaching, maar dan vanuit huis. Alles afgestemd op jouw doelen, wensen en leefsituatie.
Wat je tijdens het traject gaat leren, is alles wat je nodig hebt om je goed te voelen en je lichaam te transformeren.

Klaar om te veranderen?

Je kunt starten op ieder moment. We weten allemaal wat er gebeurt als je iets blijft uitstellen. Dan komt er uiteindelijk helemaal niks van. Maar voordat je begint, is dit wat je gaat leren en welke resultaten je kunt verwachten.

Wat je gaat leren:

Welke resultaten je kunt verwachten:

Online Coaching met de Online Portal

Cross Platform mobiel tablet computer laptop sjoerd bos online coaching

Cross-Platform

De Online Portal is altijd en overal toegankelijk op elk apparaat: telefoon, tablet, laptop of computer. Waar je ook bent, de Online Portal is van jou.

Leuk en gebruiksvriendelijk icoon Sjoerd Bos Personal Training Heiloo

Gebruiksvriendelijk en leuk

Gemakkelijk in gebruik via de strak ontworpen portal met leuke en informatieve illustraties.

Online Lesprogramma Sjoerd Bos Personal Training Heiloo

Jouw manier van leren

De Online Portal ondersteunt verschillende manieren van leren: visueel, auditief, tekstueel en vervolgens toepassen in de praktijk.

Online Coaching Portal voorbeeld mobiel telefoon Personal Training Sjoerd Bos Heiloo
Stappen plan juiste informatie icoon Sjoerd Bos Personal Training Heiloo

De juiste informatie

De juiste informatie voor jou samengesteld op één plek. Je hoeft niet meer verder te kijken naar al de verschillende "informatie en meningen" die je online kunt vinden.

Direct toepasbaar resultaat doelen Icoon Sjoerd Bos Personal Training Heiloo

Direct toepasbaar

Na de eerste les ben je al begonnen met het toepassen van de opgedane kennis in de praktijk en maak je de eerste stappen naar het behalen van jouw doelen.

Consult gesprek ondersteuning icoon Sjoerd Bos Personal Training Heiloo

Ondersteuning

Stel al je vragen direct aan jouw personal trainer via de Online Portal of tijdens de coachingsgesprekken!

Hoe werkt de Online Coaching

De online coaching bestaat uit drie verschillende onderdelen: coachingsgesprekken, het lesprogramma op de online portal en het toepassen van de nieuwe kennis in de praktijk.
Consult gesprek ondersteuning icoon Sjoerd Bos Personal Training Heiloo

Coachingsgesprekken

Tijdens de coachingsgesprekken zorgen we ervoor dat je weet hoe je te werk kunt gaan om jouw doelen te kunnen bereiken. Het leven is allesomvattend en daarom kunnen er verschillende soorten onderwerpen aan bod komen tijdens een gesprek. Daarnaast zijn de gesprekken ook altijd een goed moment om te reflecteren op hoe het gaat en een perfecte stok achter de deur om jou in beweging te houden!

Cross Platform mobiel tablet computer laptop sjoerd bos online coaching

Het lesprogramma op de Online Portal

Via de online portal krijg je naast de coachingsgesprekken, de informatie die jij nodig hebt om je doelen te kunnen bereiken. Zo kun jij op het moment dat het jou het beste uitkomt de kennis opdoen die je nodig hebt.

Dumbbells Sjoerd Bos Personal Training Heiloo

Het toepassen van de nieuwe kennis

Het hebben van kennis is leuk, maar het toepassen ervan in de praktijk is waar de echte resultaten worden behaald. Het traject is zo ontworpen dat alles wat je leert direct toepasbaar is in jouw leven. Het maakt niet uit of je iets nog nooit gedaan hebt of wel al ervaring hebt met het onderwerp. Er is altijd een manier om je nieuwe kennis eigen te maken.

Hoe werkt de Online Portal

Tarieven Online Coaching

The tabs are working. Please, note, that you have to add a template to the library in order to be able to display it inside the tabs.

Weten of Online Coaching bij je past?

Schrijf je in voor een gratis online kennismakingsgesprek. Samen kunnen we kijken naar jouw wensen, doelen en de haalbaarheid ervan. Coaching is een samenwerking tussen jou en mij. Daarom is het ook fijn om even kennis te maken, om te kijken of het klikt tussen ons. Het behalen van jouw doelen is een stuk makkelijker en aangenamer met een goede samenwerking en wederzijds vertrouwen.

Schrijf je nu in voor een gratis online kennismakingsgesprek en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Je kunt mij natuurlijk ook altijd even bellen of een WhatsApp bericht sturen op 06-53656794.