Personal Training voor een gezonde leefstijl!

Als je op zoek bent naar een personal trainer in de omgeving van Heiloo, Castricum en Alkmaar, zit je helemaal goed bij Sjoerd Bos! Sjoerd Bos heeft in Heiloo een praktijkruimte waar hij als personal trainer mensen helpt hun doelen te bereiken via een realistische aanpak. Zijn doel is dan ook het coachen van mensen naar een nieuw niveau van gezondheid en vitaliteit.

Sportschool, of toch niet?

Deze oefenpraktijk is geen sportschool maar toch worden hier verschillende diensten aangeboden die je ook in een sportschool kan vinden. Sjoerd Bos maakt in zijn praktijkruimte dan ook gebruik van specifieke methodes die anders zijn dan anderen. Deze methodes zijn gemaakt om mensen te coachen naar een nieuw niveau van gezondheid en vitaliteit, denk hierbij dus aan persoonlijke ontwikkeling. Samen met jou wordt er een plan opgesteld op basis van jouw doelen en wensen. Je gaat samen met Sjoerd Bos, maar ook alleen aan de slag met dit plan.
De personal training aanpak van Sjoerd Bos is anders dan wat je misschien gewend bent. De focus ligt hier op het behalen van langdurig resultaat zodat je hier de rest van je leven profijt van hebt. Daarnaast krijg je ook lifestyle advies en voedingsadvies. Je voortgang wordt bijgehouden door tussentijdse evaluaties. Als je Sjoerd Bos als personal trainer hebt, werk je hard maar heb je ook veel plezier.

Voeding- en lifestyle coaching

Alleen sporten is vaak niet genoeg om een gezonde levensstijl te krijgen. Ook voeding en de gehele komt hierbij kijken. Sjoerd Bos is gespecialiseerd hier in en neemt dit ook mee als jouw personal trainer. Je krijgt uitgebreid advies hierin om het optimale resultaat te behalen. Met lifestyle wordt vooral stress bedoeld. Stress is voor veel mensen normaal geworden maar het is altijd nog een behoorlijke belasting op de kwaliteit van het leven. Met uitgebreide assessments laat Sjoerd je zien hoe en waar je stress in je leven kunt verminderen.

Ervaringen bij Sjoerd Bos

Je moet nooit zomaar alles geloven wat op het internet staat en daarom wil ik je de resultaten en ervaringen van andere mensen met je delen. Ze zijn het bewijs dat personal training werkt en kunnen je op hun eigen manier vertellen wat ze hebben ervaren bij Sjoerd Bos Personal Training in Heiloo. Klik hier voor meer ervaringen.

Over Sjoerd Bos Personal Training

Sjoerd Bos is een personal trainer in Heiloo die werkzaam is vanuit zijn eigen prakruimte in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo. De praktijk is gelegen op een unieke, rustige locatie met veel groen. Met alle benodigde trainingsattributen is dit de ideale locatie om lekker te kunnen trainen. De warme en positieve sfeer die er hangt zorgt ook voor veel goede gesprekken.

De praktijk van Sjoerd Bos

Jouw privé gym!

De praktijkruimte zelf bevat alle essentiële trainingsattributen die nodig zijn om in topvorm te kunnen komen en blijven. In de ruimte heerst een warme en positieve sfeer om lekker te kunnen trainen, maar ook voor goede en diepgaande gesprekken.

Hier kun je een impressie vinden van de ruimte en de fitness attributen die aanwezig zijn in de praktijk.

De praktijkruimte van Sjoerd Bos Personal Training is in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo gevestigd. Het landgoed Willibrordus in Heiloo is een unieke en rustige omgeving met veel groen. Ook gemakkelijk en snel te bereiken vanuit Alkmaar en Castricum.

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismaking

Ben je benieuwd naar de diensten van Sjoerd Bos als personal trainer in Heiloo? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen om een afspraak voor een gratis kennismaking in te plannen! Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen je doelen besproken worden en kan Sjoerd je uitleggen wat hij voor je kan betekenen. Sjoerd Bos is per telefoon te bereiken via 06-53656794, per e-mail of door middel van het contactformulier.