Personal training voor een gezonde levensstijl!

Als je op zoek bent naar een personal trainer in de omgeving van Heiloo, Castricum en Alkmaar, zit je helemaal goed bij Sjoerd Bos! Sjoerd Bos heeft in Heiloo een praktijkruimte waar hij als personal trainer mensen helpt hun doelen te bereiken via een realistische aanpak. Zijn doel is dan ook het coachen van mensen naar een nieuw niveau van gezondheid en vitaliteit.

Sportschool, of toch niet?

Deze oefenpraktijk is geen sportschool maar toch worden hier verschillende diensten aangeboden die je ook in een sportschool kan vinden. Sjoerd Bos maakt in zijn praktijkruimte dan ook gebruik van specifieke methodes die anders zijn dan anderen. Deze methodes zijn gemaakt om mensen te coachen naar een nieuw niveau van gezondheid en vitaliteit, denk hierbij dus aan persoonlijke ontwikkeling. Samen met jou wordt er een plan opgesteld op basis van jouw doelen en wensen. Je gaat samen met Sjoerd Bos, maar ook alleen aan de slag met dit plan.

De personal training aanpak van Sjoerd Bos is anders dan wat je misschien gewend bent. De focus ligt hier op het behalen van langdurig resultaat zodat je hier de rest van je leven profijt van hebt. Daarnaast krijg je ook lifestyle advies en voedingsadvies. Je voortgang wordt bijgehouden door tussentijdse evaluaties. Als je Sjoerd Bos als personal trainer hebt, werk je hard maar heb je ook veel plezier.

Voeding- en lifestyle coaching

Alleen sporten is vaak niet genoeg om een gezonde levensstijl te krijgen. Ook voeding en de gehele komt hierbij kijken. Sjoerd Bos is gespecialiseerd hier in en neemt dit ook mee als jouw personal trainer. Je krijgt uitgebreid advies hierin om het optimale resultaat te behalen. Met lifestyle wordt vooral stress bedoeld. Stress is voor veel mensen normaal geworden maar het is altijd nog een behoorlijke belasting op de kwaliteit van het leven. Met uitgebreide assessments laat Sjoerd je zien hoe en waar je stress in je leven kunt verminderen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Sjoerd Bos als personal trainer, de diensten die hij aanbiedt of wil je gelijk een aanvragen? Dat kan! Je kunt contact opnemen door het contactformulier op de website in te vullen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Het is uiteraard ook mogelijk om te bellen, dit kan op het volgende nummer: +31 (0) 653656794. De praktijk is enkel te bezoeken op afspraak!

Vraag nu een gratis eerste consult aan bij Sjoerd Bos en begin aan jouw gezonde levensstijl!

© 2020 – Sjoerd Bos Personal Training