Ervaringen

Daniël

Hard aan de bak en alles inzetten om de gewenste doelen te kunnen bereiken. Daar werken we aan. Tussen beide foto’s zit maar 5 maanden en de transformatie is in volle gang. Dit is natuurlijk niet waar het stopt! Eind 2019 is het doel om deze foto’s nog spectaculairder te maken!

Ellen

Een goede inzet wordt beloond met goede resultaten! Met maar twee maanden tussen beide foto’s is goed te zien wat gezonde voeding en regelmatig bewegen kan doen. Ellen weet van aanpakken en gaat er elke training voor. Een sterke motivatie is super om te hebben en ook inspirerend om naar te kijken!

Menno

 

 

Iedereen heeft een doel in zijn achterhoofd en geeft daarom alles tijdens het sporten! Maar naast een doel is het nog veel belangrijker dat sporten iets is wat leuk is. Met Menno valt er altijd wat te lachen tijdens het sporten. Zeker als ik als trainer af en toe de oefeningen “stiekem” iets zwaarder maak. (Tussen beide foto’s zit 2 maanden)

Ilse Bakker

Ik heb een periode bij Sjoerd Bos getraind nadat ik een gastric bypass had ondergaan (maagomleiding/verkleining voor gewichtsverlies). De trainingen waren altijd heel gezellig en positief en elke keer weer verschillend. Hij is geen ‘drill instructor’ trainer maar kijkt echt wat je aankunt. Sjoerd heeft ook heel veel kennis over het lichaam, voeding en stress en hij weet waar hij over praat. Hij verdiept zich echt in je persoonlijke situatie. Omdat het eten bij mij heel lastig ging en ik in het begin weinig binnen kon houden, heeft hij mij een aantal tips gegeven waar ik echt veel aan had. Ik kwam elke keer weer blij bij hem vandaan!!

Doortje van Ingen

Ruim een jaar geleden ben ik bij Sjoerd begonnen. Mijn motivatie was dat ik zelf, individueel, al resultaten had geboekt omtrent gezonder eten en leven (en afvallen). Maar ik merkte dat progressie stagneerde. Vrijwel direct heeft Sjoerd mij van de “afval” drang geholpen en focus gelegd op houding, eetpatroon en zorgen dat je “lichaamsmachine” goed werkt. Wat Sjoerd anders maakt is dat hij oprecht geïnteresseerd is in jou als persoon, jouw dromen, wat je blij maakt en wat je tegenhoudt in het leven (hetzij fysiek of mentaal). De programma’s die hij opstelt zijn hierdoor ook gefocust op de persoon en veranderen constant (want wij mensen veranderen immers ook). Ik ben dan ook erg blij met de geleverde service en raad iedereen die verder wil kijken (en komen) dan simpelweg een lager getal op de weegschaal aan contact op te nemen met Sjoerd!

 Profiel Foto Ilse Koning 
Ilse Koning

De manier waarop Sjoerd vertelde over de invloed van voeding en stress op je lijf maakte dat ik graag bij hem wilde trainen. Het enthousiasme en de duidelijkheid waarmee hij vertelt over wat wel en niet goed is voor je lijf, en vooral waarom, zorgt dat je daarmee aan de slag wilt gaan. Daarnaast zijn de lichamelijke oefeningen prettig om uit te voeren. Hierbij worden alle spiergroepen gebruikt, zonder overdreven zware belasting. Bijvoorbeeld met stretches en ademhalingsoefeningen. Ik kan iedereen de samenwerking met Sjoerd aanraden.

 Profielfoto Berber Vogelzang  
Berber Vogelzang

Sporten bij Sjoerd heeft mijn kijk op voeding & sporten positief veranderd. Ik heb steeds meer kennis over welke voedingstoffen samengaan en de effecten op je lichaam. We zeggen zo vaak niet iedereen is hetzelfde; maar toch worden diëten geschreven. Maar ook bij gezonde voeding of diëten dien je te kijken naar je eigen lichaam. Wat voor de een werkt kan voor de andere juist het tegenovergestelde veroorzaken. De afwisseling tussen sporten, voeding maar ook gedachten/geest en lichaam biedt een uitdaging waar je op andere dagen ook nog mee bezig bent. 

Marloes Wagenaar

Ik vind de trainingen bij Sjoerd erg leerzaam. De combinatie van sporten en begeleiding is voor mij heel fijn. Ik leer veel nieuwe interessante dingen die ik kan meenemen in mijn levensstijl. Ik ben er nog niet, maar ik ben al goed op weg!

 

Schrijf je in voor een Gratis Consult