Over

Sjoerd Bos

Ik wil beginnen met, voor mij, een van de belangrijkste zinnen die er is op het gebied van coaching.

“Practise what you preach.”

Om echt authentiek jezelf te zijn is dit enorm belangrijk. Tevens is dit enorm belangrijk om er ook goed te kunnen zijn voor een ander. Dit ook echt naleven is niet een gemakkelijke taak en heeft zijn eigen moeilijkheden. Maar soms gebeuren er dingen in het leven die ervoor zorgen dat het lijkt alsof je niet meer anders kan. Dat gebeurde ook mij, dit heeft bij mij gezorgd voor een enorme verandering in mijn leven. Deze veranderingen hebben mij heel veel mooie dingen en geluk gebracht, in mijzelf en samen met anderen. Dit wil ik niet alleen voor mijzelf houden, dit wil ik delen met jou!

 

Methode

Ik ben altijd op zoek naar de beste en meest toepasbare informatie. Ik volg verschillende personen, instituten en bedrijven om mijn kennis uit te blijven breiden en op de hoogte te blijven van de nieuwste informatie. Ik ben niet op zoek naar de nieuwste trends. Ik wil gegronde, duidelijke en praktische kennis om jou te kunnen coachen op de manier die bij jou past. Of je nu de nieuwste trend volgt of niet.

  • Precision Nutrition
  • De CHEK Methode

 

Werkwijze

De manier waarop ik te werk ga is niet het zelfde als de gemiddelde personal trainer of lifestyle coach. De redenen hiervoor zijn onder anderen de opleidingen die ik heb gevolgd, de ervaringen die ik zelf heb op het gebied en mijn eigen persoonlijkheid.

Het enthousiasme en de duidelijkheid waarmee Sjoerd vertelt over wat wel en niet goed is voor je lijf, en vooral waarom, zorgt dat je daarmee aan de slag wilt gaan.
– Ilse Koning

  • Gegronde realistische aanpak
  • Aangename methode
  • Specifiek
  • Assessments

 

De Praktijk

De praktijkruimte van Sjoerd Bos is in het Willibrordus Business Centrum gevestigd. Het landgoed Willibrordus in Heiloo is een unieke en rustige omgeving met veel groen.  De praktijkruimte zelf bevat alle essentiële trainingsattributen die nodig zijn om in topvorm te kunnen komen en blijven. In de ruimte heerst een warme en positieve sfeer om lekker te kunnen trainen, maar ook voor goede en diepgaande gesprekken.

“Als ik bij Sjoerd zijn praktijk ben geweest ga ik altijd met een goed gevoel naar huis.”

 

Ervaringen

Foto's van klanten
Doortje van Ingen

Ruim een jaar geleden ben ik bij Sjoerd begonnen. Mijn motivatie was dat ik zelf, individueel, al resultaten had geboekt omtrent gezonder eten en leven (en afvallen). Maar ik merkte dat progressie stagneerde. Vrijwel direct heeft Sjoerd mij van de “afval” drang geholpen en focus gelegd op houding, eetpatroon en zorgen dat je “lichaamsmachine” goed werkt. Wat Sjoerd anders maakt is dat hij oprecht geïnteresseerd is in jou als persoon, jouw dromen, wat je blij maakt en wat je tegenhoudt in het leven (hetzij fysiek of mentaal). De programma’s die hij opstelt zijn hierdoor ook gefocust op de persoon en veranderen constant (want wij mensen veranderen immers ook). Ik ben dan ook erg blij met de geleverde service en raad iedereen die verder wil kijken (en komen) dan simpelweg een lager getal op de weegschaal aan contact op te nemen met Sjoerd!

 

Tarieven

Hier vind je de tarieven voor de diensten bij Sjoerd Bos Personal Training. Afvallen, spiermassa aanmaken, algehele gezondheid en lifestyle veranderingen kosten tijd. Het is daarom belangrijk om te weten dat voor langdurige resultaten het onrealistisch is om te denk dat je in een paar sessies je doelen bereikt. Daarom zijn er langdurigere pakketten beschikbaar voor het behalen van resultaten die jij kunt vasthouden voor altijd.

Gereduceerde tarieven zijn van toepassing voor trainingen met 2 of 3 personen.

  • 60 minuten training en coaching sessies
  • 30 minuten training en coaching sessies