Werkwijze

De manier waarop ik te werk ga is niet het zelfde als de gemiddelde personal trainer of lifestyle coach. De redenen hiervoor zijn onder andere de opleidingen die ik heb gevolgd, de ervaringen die ik zelf heb op het gebied van gezondheid en mijn eigen persoonlijkheid.

Gegrond en realistisch

Ik maak gebruik van een gegronde realistische aanpak, gemakkelijk uitvoerbaar zonder teveel poespas.
Het is GEEN quick fix voor gewichtsverlies of klachten, maar levert wel een langdurig resultaat waar je voor altijd profijt van zult hebben. De adviezen zijn gemakkelijk toepasbaar op het dagelijks leven, maar dit betekent niet dat je er niets voor hoeft te doen! Het aanleren van een gezonde leefstijl kost tijd en een constante inzet. Om resultaat te kunnen behalen zul er elke dag tijd aan moeten besteden. Dit klinkt misschien veel, maar naarmate je de adviezen integreert in jouw leven gaat het steeds gemakkelijker en uiteindelijk zo goed als vanzelf!

Aangenaame werkwijze

Wat ik enorm belangrijk vind is dat naast hard werken het ook leuk moet zijn. Als het niet leuk is en er is niets om naartoe te werken gaat niemand het volhouden. De combinatie van hard werken en fun is daarom enorm belangrijk. Ik heb een serieuze en rustige benadering, luister met aandacht en zet mij in om jou te helpen. Wees gerust, dit ontneemt niets van de plezier in de sessies!

Specifiek

Ik ga op een holistische manier te werk, wat betekent dat ik kijk naar alle aspecten van het leven om jouw doelen te kunnen bereiken. Deze aanpak kijkt dus niet alleen naar beweging en voeding, maar ook naar lifestyle en psychologie. Alles heeft met elkaar te maken en niets wordt individueel gezien.

Uit ervaring met mijzelf en anderen weet ik dat deze aanpak werkt en ik sta er voor 100% achter. Het heeft mij wat tijd gekost om over mijn pijntjes en klachten heen te komen, maar ik heb geen seconde spijt van de tijd en het werk wat ik erin heb gestoken. Ik kan nu oprecht zeggen dat ik mij nog nooit zo goed heb gevoeld in lichaam en geest.

Intake, assessments en evaluatie

Om zoveel mogelijk te weten te kunnen komen over hoe het lichamelijk en geestelijk gesteld is met jou begint het proces altijd met een intake. Deze intake bevat onder andere verschillende vragenlijsten, een lifestyle logboek, een bewegingsassessment en afhankelijk van jouw doelen metingen en foto’s. De vragenlijsten bevatten reguliere, maar ook niet reguliere vragen die heel veel inzicht kunnen geven. Deze assessments worden vervolgens opgevolgd door geplande evaluaties om te progressie te kunnen volgen en het plan aan te kunnen passen waar nodig.

Sjoerd Bos Tekst Logo Final (Wit)

© 2020 – Sjoerd Bos Personal Training