Diensten

Personal Training

Personal training is de kern van mijn diensten. Naast 1 op 1 begeleiding is er ook de mogelijkheid om te trainen met een partner, vriend(in). De trainingen zijn geschikt voor iedereen, alle leeftijden, ervaring met sport of nog helemaal niet. Alle trainingen zijn specifiek aangepast aan jouw doelen en ervaring op het gebied van sport. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan het verbeteren van postuur, kracht, conditie, coördinatie, balans en flexibiliteit.

Met onder anderen: De Methodes, Doelen stellen en Lichamelijke klachten en Pijn.

Voedingsadvies

Er is zo veel informatie te vinden over voeding, diëten en supplementen. Wat moet je doen met zoveel verschillende informatie? Waarom valt de een wel af met een bepaald dieet en behaalt de ander totaal geen resultaat? Eigenlijk is het antwoord heel simpel: We zijn allemaal anders!

Om af te vallen gaan de meeste mensen meer sporten. Mensen sporten dan gemiddeld 3 keer per week. Dit is super, maar vergeleken met de 21 maaltijden die we eten per week laat dit goed zien waarom voeding zo belangrijk is. Oh, en vergeet ook niet al die snacks tussendoor en de gezellige avonden en feestjes.

Hoe ziet het voedingsadvies eruit? Lees over Gewoontes, Doelen, Voedingsadvies en Aanpassingen en Implementatie.

Lifestyle Coaching

De tijd van nu vraagt erg veel van een mens. Alles gaat steeds sneller, er is enorm veel informatie te verwerken en de werkdruk wordt steeds hoger. Al deze verschillende factoren kunnen een enorme stress worden voor een mens. Deze stress kan vervolgens weer zorgen voor verschillende problemen of klachten. Hoe dit tot uiting komt is per persoon weer anders.

Het doel van Lifestyle Coaching is het verbeteren van de algehele gezondheid en vitaliteit. Dit gaan we doen door de huidige stressbelasting te bepalen en met deze informatie een plan op stellen.

Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is iets waar ik voor mijzelf veel waarde aan hecht. Het heeft mij heel veel gebracht in mijn leven en wil dit delen met mensen die ervoor open staan om zelf te ontwikkelen. Het is een levenslang proces en is constant in beweging. Niemand kan persoonlijke ontwikkeling voor je doen, iemand kan je er alleen in begeleiden, adviseren en inspireren.

Er zijn veel verschillende manieren om te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Dit is ook voor iedereen anders. De personen die mij op mijn pad enorm veel inspiratie en handvatten hebben gegeven zijn Paul Chek, Elliott Hulse, Carl Jung, John Berardi en al mijn klanten, vrienden en familie.

Zakelijke coaching voor ondernemers

Zakelijke coaching speciaal voor ondernemers. Je wilt natuurlijk je bedrijf en/of jezelf als zelfstandige altijd naar een hoger niveau brengen. Je wilt jezelf ontwikkelen op professioneel gebied, maar hier ook de juiste balans vinden in jouw dagelijkse leven.

Zelfverzekerd en krachtig overkomen is zowel iets mentaals als fysieks. Het is daarom door middel van coaching belangrijk erachter te komen wie je bent en wat je wilt, zowel professioneel als in jouw privé leven.

Als ondernemer ervaar je waarschijnlijk ook de nodige stress. Lastige opdrachten, complexe situaties en de omgang met veel verschillende mensen. Het ondernemerschap is iets waar je sterk en evenwichten in wilt staan. Zo kun je optimaal presteren, communiceren en ook in het dagelijkse leven functioneren.