Personal Trainer in Heiloo gezocht?

Vind je dat je meer moet sporten? Streef jij naar een gezondere levensstijl? Zou je graag de coaching van een personal trainer in Heiloo gebruiken? Dan ben je bij Sjoerd Bos Personal Training aan het juiste adres! Sjoerd Bos is een personal trainer in Heiloo die jou graag helpt om al je doelen op het gebied van gezondheid te bereiken.
Vanuit zijn praktijk in Heiloo werkt hij samen met jou aan een toekomst waarin jij gezonder en vitaler dan ooit bent. Daarbij zet hij specifieke methodes in, samen met uitgebreide assessments van je gezondheid. Naast het doen van de juiste oefeningen en het geven van voedingsadvies legt hij als personal trainer in Heiloo ook de nadruk op het belang van een stressvrij leven. Drukte en stress hebben grote consequenties voor je gezondheid en door middel van mentale coaching kan Sjoerd Bos jou daarbij helpen.
Met Sjoerd Bos kies je voor een personal trainer in Heiloo die de nadruk op de lange termijn legt, zodat je blijvend kunt genieten van de door jou behaalde resultaten. Meer weten? Neem dan eens contact op om een afspraak voor een gratis consult in te plannen!

Wat kan Sjoerd Bos als personal trainer in Heiloo voor je betekenen?

Sjoerd Bos is een personal trainer in Heiloo die een verscheidenheid aan diensten aanbiedt. Je kunt onder meer voor de volgende diensten bij hem terecht:
De aanpak van Sjoerd Bos is anders dan die van andere personal trainers in Heiloo en omgeving. Hij werkt niet met jou aan een ‘quick fix’, maar gaat voor een langdurig resultaat en kijkt naar alle aspecten van jouw leven. Jij staat centraal en daarom wordt een persoonlijk plan opgesteld om jou te helpen je doelen te behalen. Door middel van advies over oefeningen, stretches, voeding en levensstijl leer jij hoe je jouw leven op een dusdanige manier kan veranderen dat dit jouw gezondheid ten goede komt. Zo richt zijn voedingsadvies bij het afvallen zich niet op het tellen van calorieën en diëten, omdat dit niet op de lange termijn werkt.

Ervaringen bij Sjoerd Bos

Je moet nooit zomaar alles geloven wat op het internet staat en daarom wil ik je de resultaten en ervaringen van andere mensen met je delen. Ze zijn het bewijs dat personal training werkt en kunnen je op hun eigen manier vertellen wat ze hebben ervaren bij Sjoerd Bos Personal Training in Heiloo. Klik hier voor meer ervaringen.

Over Sjoerd Bos Personal Training

Sjoerd Bos is een personal trainer in Heiloo die werkzaam is vanuit zijn eigen prakruimte in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo. De praktijk is gelegen op een unieke, rustige locatie met veel groen. Met alle benodigde trainingsattributen is dit de ideale locatie om lekker te kunnen trainen. De warme en positieve sfeer die er hangt zorgt ook voor veel goede gesprekken.

De praktijk van Sjoerd Bos

Jouw privé gym!

De praktijkruimte zelf bevat alle essentiële trainingsattributen die nodig zijn om in topvorm te kunnen komen en blijven. In de ruimte heerst een warme en positieve sfeer om lekker te kunnen trainen, maar ook voor goede en diepgaande gesprekken.

Hier kun je een impressie vinden van de ruimte en de fitness attributen die aanwezig zijn in de praktijk.

De praktijkruimte van Sjoerd Bos Personal Training is in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo gevestigd. Het landgoed Willibrordus in Heiloo is een unieke en rustige omgeving met veel groen. Ook gemakkelijk en snel te bereiken vanuit Alkmaar en Castricum.

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismaking

Ben je benieuwd naar de diensten van Sjoerd Bos als personal trainer in Heiloo? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen om een afspraak voor een gratis kennismaking in te plannen! Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen je doelen besproken worden en kan Sjoerd je uitleggen wat hij voor je kan betekenen. Sjoerd Bos is per telefoon te bereiken via 06-53656794, per e-mail of door middel van het contactformulier.