Op zoek naar een Personal Trainer in Castricum?

Vind je dat je te ongezond leeft en wil je daar wat aan te doen? Zou je graag beginnen met sporten maar heb je geen idee hoe je dit het beste op kunt pakken? Wil jij overtollige kilo’s kwijtraken, sterker worden of je fitter voelen? Wat je doelen ook zijn, met Sjoerd Bos als personal trainer vlak bij Castricum ga jij je doelen behalen.
Sjoerd heeft een praktijk in Heiloo en werkt graag met jou samen om je gezonder en vitaler dan ooit te maken. Als personal trainer nabij Castricum maakt hij gebruik van specifieke methodes en uitgebreide assessments om jouw gezondheid te kunnen optimaliseren. Sjoerd adviseert je over oefeningen die je uit kunt voeren en geeft hij je lifestyle en voedingsadvies.
Ook wordt aandacht besteed aan mentale coaching en het effect dat drukte en stress op je gezondheid kan hebben. Sjoerd Bos is een personal trainer om uit Castricum die de nadruk legt op langdurige resultaten en niet voor de snelle oplossing gaat. Ben je benieuwd naar wat hij allemaal voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op om een afspraak voor een gratis contact in te plannen!

Personal Training gaat je veel brengen

Personal Training is niet te vergelijken met naar de sportschool gaan of een rondje hardlopen. De trainingsschema’s zijn specifiek in elkaar gezet om jouw doelen te kunnen bereiken. Het maakt niet uit of je vet wilt verliezen, pijnloos door het leven wil gaan of je sterker en fitter wil voelen.

Wat je gaat leren:

Welke resultaten je kunt verwachten:

Hoe gaat Sjoerd Bos als Personal Trainer nabij Castricum te werk?

Onder de dienstverlening van Sjoerd Bos vallen diverse diensten. Als personal trainer nabij Castricum kan hij onder meer het volgende voor je betekenen:
De aanpak van Sjoerd Bos kenmerkt zich door zijn ‘practise what you preach’ mentaliteit en zijn toewijding aan het behalen van mooie resultaten op de lange termijn. Resultaat op de korte termijn is namelijk vaak van korte duur. Daarmee is hij anders dan andere personal trainers rondom Castricum. Aan de hand van een persoonlijk plan voorziet Sjoerd je van advies op het gebied van trainen, stretches, voeding en lifestyle. Op die manier kun jij erachter komen hoe je jouw leven op positieve wijze kunt veranderen. Zo adviseert Sjoerd wat betreft voeding niet om calorieën te gaan tellen en te gaan diëten, maar om je voedingspatroon aan te passen. Op de lange termijn levert dit je een veel beter en langduriger resultaat.

Ervaringen bij Sjoerd Bos

Je moet niet alles geloven wat op het internet staat. Daarom wil ik je de resultaten en ervaringen van mijn klanten met je delen. Ze zijn het bewijs dat personal training werkt en kunnen je op hun eigen manier vertellen wat de ervaren bij Sjoerd Bos Personal Training nabij Castricum. Klik hier voor meer ervaringen.

Personal Training voor het halen van resultaten

Je kunt Sjoerd Bos als personal trainer in Castricum en omstreken inschakelen voor zowel individuele begeleiding, maar ook voor begeleiding wanneer je samen met iemand anders wilt trainen. Samen trainen met je partner, vrienden of andere bekenden kan voor meer motivatie en betere resultaten zorgen. Sjoerd helpt jullie in dat geval graag met jullie sportieve doelen. De trainingen worden daarom aangepast op jouw (of jullie) doelen en ervaring.
Als personal trainer nabij Castricum beschikt Sjoerd Bos over zijn eigen praktijkruimte, welke te vinden is in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo. Alle benodigde trainingsattributen zijn aanwezig. Omdat de praktijk op een rustige en groene locatie is gelegen, biedt de praktijk alle ruimte om lekker te kunnen trainen. Ook hangt er een fijne en warme sfeer, waardoor je goede gesprekken kunt hebben met elkaar.

De praktijk van Sjoerd Bos

Jouw privé gym!

De praktijkruimte zelf bevat alle essentiële trainingsattributen die nodig zijn om in topvorm te kunnen komen en blijven. In de ruimte heerst een warme en positieve sfeer om lekker te kunnen trainen, maar ook voor goede en diepgaande gesprekken.

Hier kun je een impressie vinden van de ruimte en de fitness attributen die aanwezig zijn in de praktijk.

De praktijkruimte van Sjoerd Bos Personal Training is in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo gevestigd. Het landgoed Willibrordus in Heiloo is een unieke en rustige omgeving met veel groen. Ook gemakkelijk en snel te bereiken vanuit Alkmaar en Castricum.

Gratis kennismaking? Maak gelijk een afspraak!

Wil je nou meer weten over de diensten van Sjoerd Bos als jouw personal trainer nabij Castricum? Kom dan langs voor een gratis kennismaking bij hem in de praktijk! Tijdens deze afspraak worden je doelen en verwachtingen besproken en vertelt Sjoerd je wat hij voor je kan betekenen. Je kunt Sjoerd Bos telefonisch of via de WhatsApp bereiken via 06-53656794, door hem te e-mailen of door het contactformulier op de website in te vullen.