Op zoek naar een personal trainer in Castricum?

Vind je dat je te ongezond leeft en wil je daar wat aan te doen? Zou je graag beginnen met sporten maar heb je geen idee hoe je dit het beste op kunt pakken? Wil jij overtollige kilo’s kwijtraken, sterker worden of je fitter voelen? Wat je doelen ook zijn, met Sjoerd Bos als personal trainer vlak bij Castricum ga jij je doelen behalen. Sjoerd heeft een praktijk in Heiloo en werkt graag met jou samen om je gezonder en vitaler dan ooit te maken. Als personal trainer nabij Castricum maakt hij gebruik van specifieke methodes en uitgebreide assessments om jouw gezondheid te kunnen optimaliseren. Sjoerd adviseert je over oefeningen die je uit kunt voeren en geeft hij je lifestyle en voedingsadvies. Ook wordt aandacht besteed aan mentale coaching en het effect dat drukte en stress op je gezondheid kan hebben. Sjoerd Bos is een personal trainer om uit Castricum die de nadruk legt op langdurige resultaten en niet voor de snelle oplossing gaat. Ben je benieuwd naar wat hij allemaal voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op om een afspraak voor een gratis contact in te plannen!

Hoe gaat Sjoerd Bos als personal trainer nabij Castricum te werk?

Onder de dienstverlening van Sjoerd Bos vallen diverse diensten. Als personal trainer nabij Castricum kan hij onder meer het volgende voor je betekenen:

  • Personal training;
  • Personal coaching;
  • Voedingsadvies;
  • Mentale coaching voor een stabiele lichaam en geest;

De aanpak van Sjoerd Bos kenmerkt zich door zijn ‘practise what you preach’ mentaliteit en zijn toewijding aan het behalen van mooie resultaten op de lange termijn. Resultaat op de korte termijn is namelijk vaak van korte duur. Daarmee is hij anders dan andere personal trainers rondom Castricum. Aan de hand van een persoonlijk plan voorziet Sjoerd je van advies op het gebied van trainen, stretches, voeding en lifestyle. Op die manier kun jij erachter komen hoe je jouw leven op positieve wijze kunt veranderen. Zo adviseert Sjoerd wat betreft voeding niet om calorieën te gaan tellen en te gaan diëten, maar om je voedingspatroon aan te passen. Op de lange termijn levert dit je een veel beter en langduriger resultaat.

Over Sjoerd Bos Personal Training

Als personal trainer nabij Castricum beschikt Sjoerd Bos over zijn eigen praktijkruimte, welke te vinden is in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo. Alle benodigde trainingsattributen zijn aanwezig. Omdat de praktijk op een rustige en groene locatie is gelegen, biedt de praktijk alle ruimte om lekker te kunnen trainen. Ook hangt er een fijne en warme sfeer, waardoor je goede gesprekken kunt hebben met elkaar.

Gratis consult? Maak gelijk een afspraak!

Meer weten over de diensten van Sjoerd Bos als jouw personal trainer nabij Castricum? Maak dan eens een afspraak voor een gratis consult bij hem in de praktijk! Tijdens deze afspraak worden jouw doelen uiteengezet en vertelt Sjoerd je over wat hij voor je kan betekenen. Je kunt Sjoerd Bos telefonisch bereiken via 06 536 567 94, door hem te e-mailen of door het contactformulier op de website in te vullen. Vraag ook eens zijn gratis e-book aan, waarin je verscheidene tips voor een gezonder leven vindt.