Op zoek naar een personal trainer in Alkmaar of omgeving?

Ben jij niet blij met je lichaam, bijvoorbeeld omdat je vindt dat je wel wat kilo’s kwijt kan raken? Of zou je juist graag wat meer spiermassa opbouwen? Ben je daarom op zoek naar een personal trainer in Alkmaar of omgeving die jou naar je doelen toe kan begeleiden? Maak dan kennis met Sjoerd Bos, een personal trainer vlakbij Alkmaar met een in Heiloo gevestigde praktijkruimte. Als personal trainer nabij Alkmaar zet hij specifieke methodes in en maakt hij gebruik van uitgebreide assessments op het gebied van gezondheid. Daarbij wordt onder meer veel belang gehecht aan het effect dat drukte en stress op je gezondheid heeft. Sjoerd Bos is een personal trainer naast Alkmaar die met zijn aanpak jouw gezondheid en vitaliteit weer naar grote hoogtes kan doen stijgen. Daarbij wordt aan de lange termijn gedacht en krijg je geen advies dat enkel is gericht op het snel behalen van jouw doelen. Benieuwd naar de diensten van Sjoerd Bos personal trainer vlakbij Alkmaar? Neem dan eens vrijblijvend contact op!

Wat kan Sjoerd Bos als personal trainer vlakbij Alkmaar voor je betekenen?

Als personal trainer nabij Alkmaar levert Sjoerd Bos een diversiteit aan diensten. Hij kan je onder meer op de volgende manieren van dienst zijn:

  • Personal training;
  • Personal coaching;
  • Voedingsadvies;
  • Mentale coaching voor een stabiele lichaam en geest;

De aanpak van Sjoerd Bos is waarschijnlijk minder conventioneel dan die van andere personal trainers nabij Alkmaar. Hij zet jou namelijk centraal en wil je op een dusdanige manier helpen dat je daar op de lange termijn ook wat aan hebt. Dit doet hij door te kijken naar alle aspecten van jouw leven. Daarbij wordt een persoonlijk plan opgesteld en krijg je advies over aspecten als oefeningen, stretches, voeding en lifestyle. Uiteindelijk leer je jezelf beter kennen en weet je hoe je gezonder kunt leven, zodat je op een positieve manier je levensstijl aan kunt passen. Zo krijg je op het gebied van voeding advies over het veranderen van je voedingspatroon en wordt het tellen van calorieën en strikt diëten afgeraden.

Over Sjoerd Bos Personal Training

Sjoerd Bos is een personal trainer nabij Alkmaar die niet voor de ‘quick fix’ gaat, maar naar een oplossing voor de lange termijn. Hij heeft zelf meerdere obstakels ervaren  waarbij hij zijn levensstijl heeft moeten veranderen. Die kennis en ervaring kan hij als personal trainer rond Alkmaar goed inzetten om jou te begeleiden. Sjoerd beschikt over zijn eigen praktijkruimte, welke is gevestigd in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo. De praktijk heeft een locatie op een unieke en rustige plek, met veel groen in de omgeving. Tevens zijn alle essentiële trainingsattributen voor een goede training aanwezig. Er hangt een warme en positieve sfeer, wat ruimte biedt voor zowel een fijne trainingsomgeving als goede gesprekken.

Meer weten? Vraag gerust een gratis consult aan!

Wil je meer weten over wat Sjoerd Bos als personal trainer vlakbij Alkmaar voor je kan betekenen? Dan kun je een gratis consult aanvragen. Neem daarvoor even contact op, zodat we een afspraak in kunnen plannen. Sjoerd Bos is telefonisch bereikbaar via 06 536 567 94, maar ook per e-mail of door middel van het contactformulier op de website. Download ook gerust eens het gratis e-book via de website, waarin je allerlei tips voor je gezondheid kunt vinden.