Personal trainer in Alkmaar of omgeving?

Ben je op zoek naar een personal trainer in Alkmaar of omgeving?

Ben jij niet blij met je lichaam, bijvoorbeeld omdat je vindt dat je wel wat kilo’s kwijt kan raken? Of zou je juist graag wat meer spiermassa opbouwen? Ben je daarom op zoek naar een personal trainer in Alkmaar of omgeving die jou naar je doelen toe kan begeleiden? Maak dan kennis met Sjoerd Bos, een personal trainer nabij Alkmaar met een in Heiloo gevestigde praktijkruimte. Als personal trainer nabij Alkmaar zet hij specifieke methodes en maakt hij gebruik van uitgebreide assessments op het gebied van gezondheid. Daarbij wordt onder meer veel belang gehecht aan het effect dat drukte en stress op je gezondheid heeft. Sjoerd Bos is een personal trainer nabij Alkmaar die met zijn aanpak jouw gezondheid en vitaliteit weer naar grote hoogtes kan doen stijgen. Daarbij wordt aan de lange termijn gedacht en krijg je geen advies dat enkel is gericht op het snel behalen van jouw doelen.

Benieuwd naar de diensten van deze personal trainer nabij Alkmaar? Neem dan eens vrijblijvend contact op! Je kunt Sjoerd telefonisch bereiken door te bellen naar 06 536 567 94 of door middel van het online contactformulier.

Wat kan Sjoerd Bos als personal trainer nabij Alkmaar voor je betekenen?

Als personal trainer nabij Alkmaar levert Sjoerd Bos een diversiteit aan diensten. Hij kan je onder meer op de volgende manieren van dienst zijn:

  • Personal training;
  • Personal coaching;
  • Voedingsadvies;
  • Mentale coaching voor een stabiele lichaam en geest;

De aanpak van Sjoerd Bos is waarschijnlijk minder conventioneel dan die van andere personal trainers nabij Alkmaar. Hij zet jou namelijk centraal en wil je op een dusdanige manier helpen dat je daar op de lange termijn ook wat aan hebt. Daarbij wordt een persoonlijk plan opgesteld en krijg je advies over aspecten als oefeningen, stretches, voeding en lifestyle. Uiteindelijk dien je je eigen weg te vinden, zodat je op een positieve manier je levensstijl aan kunt passen. Zo krijg je op het gebied van voeding advies over het veranderen van je voedingspatroon en wordt niet zozeer het tellen van calorieën aangeraden.

Personal training voor het halen van resultaten

Je kunt Sjoerd Bos als personal trainer in Alkmaar en omstreken inschakelen voor zowel individuele begeleiding, maar ook voor begeleiding wanneer je samen met iemand anders wilt trainen. Hij biedt namelijk ook personal training voor kleine groepjes van maximaal 5 personen aan. Samen trainen met je partner, vrienden of andere bekenden kan voor meer motivatie en discipline zorgen. Sjoerd helpt jullie in dat geval graag met jullie sportieve doelen. De trainingen worden daarom aangepast op jouw (of jullie) doelen en ervaring.