De Methode

Ik ben altijd op zoek naar de beste en meest toepasbare informatie. Ik volg verschillende personen, instituten en bedrijven om mijn kennis uit te blijven breiden en op de hoogte te blijven van de nieuwste informatie. Ik ben niet op zoek naar de nieuwste trends. Ik wil gegronde, duidelijke en praktische kennis om jou te kunnen coachen op de manier die bij jou past. Of je nu de nieuwste trend volgt of niet.

De CHEK Methode

Kennis en ervaring is de basis en een van de krachten van de CHEK Methode. Deze methode richt zich niet alleen op beweging. Het is een holistische manier van kijken naar het menselijk lichaam. Het neemt naast het fysieke aspect, ook mentale en emotionele aspecten en levensstijl aspecten in acht. Dit maakt deze methode uniek.

Niet alle vormen van beweging zijn geschikt voor iedereen. Dit heeft niet alleen te maken met lichamelijke klachten en beperkingen, maar ook met wat jij leuk vindt om te doen en wat bij jou past. Sporten is niet alleen functioneel, maar ook leuk. De trainingen en adviezen die ik geef zijn volledig gebaseerd op jouw doelen en/of klachten in combinatie met wat bij jou past. Dit betekent natuurlijk niet dat je achterover kunt leunen!

Doelen

Iedereen is anders en iedereen heeft zo zijn eigen doelen op het gebied van gezondheid en sport. Daarom is het van belang dat je weet, of te weten komt, wat voor jou belangrijk is. Samen met mij ga je hiernaar kijken en stellen we jouw doelen vast. Tijdens het traject verander jij als persoon constant, dit betekent dat ook jouw doelen kunnen veranderen. Niets staat vast, behalve dat jij werkt aan wat belangrijk is voor jou.

Precision Nutrition

Je hebt waarschijnlijk wel al een soort dieet of een bepaald sport of fitness programma gevolgd. Op de lange termijn komen veel mensen erachter dat het niet altijd even goed heeft gewerkt of dat de behaalde resultaten niet van lange duur waren. Wat ook vaak gebeurt is dat je erachter komt dat het allemaal best veel tegelijk is en dat het te veel tijd en energie kost. Het programma is te ingewikkeldheid en daardoor gooien veel mensen de handdoek in de ring of vallen compleet terug in hun oude gewoontes als het “8 Weken super zomer slank en fit programma” afgelopen is.

Toen ik zag hoe ze bij Precision Nutrition te werk gingen vond ik dit helemaal perfect aansluiten bij de manier waarop ik graag zelf te werk ga en mensen coach. Een persoonlijke, goed uit te voeren, op de praktijk gebaseerde aanpak om gezonde dagelijkse gewoontes te implementeren is ieder zijn leven. Dus hoe je leven er ook uit ziet, er is altijd iets waar je stap voor stap op een strategische manier aan kunt werken om een gezondere levensstijl te creëren zodat je gezonder, sterker en met meer energie jouw doelen kunt behalen.

Het Resultaat?

Je gaat met je eigen persoonlijke plan aan het werk en wordt sterker, fitter, zelfverzekerder en verliest het gewicht wat je altijd al kwijt wilde raken. Dit allemaal zonder alles op te hoeven geven en op je eigen tempo. Geen haast, wel langdurig resultaat. Krijg het lichaam, de energie en de kracht die jij nodig hebt om een gezond en geweldig leven te kunnen hebben!

Sjoerd Bos Tekst Logo Final (Wit)

© 2020 – Sjoerd Bos Personal Training