Wil je graag afvallen in Heiloo of omgeving?

Ben jij niet tevreden met je gewicht? Heb je te maken met overgewicht of wil je graag wat strakker in je vel zitten voor de zomer? Sjoerd Bos, jouw personal trainer met zijn praktijk gevestigd in Heiloo, helpt jou graag met het afvallen in Heiloo of omgeving. Zijn praktijkruimte is gelegen in een rustige omgeving. Als personal trainer snapt Sjoerd Bos namelijk goed welk effect drukte en stress op je kan hebben bij het afvallen in Heiloo. Door even uit het drukke en stressvolle leven te stappen kun jij je gezondheid en vitaliteit weer naar een hoger niveau tillen.
Bij zijn aanpak bij het afvallen in Heiloo maakt Sjoerd Bos gebruik van specifieke methodes en uitgebreide assessments op diverse gebieden van gezondheid om zo samen met jou naar je doelen toe te werken. Jij krijgt advies en coaching waar je op lange termijn wat aan hebt. Meer weten over het afvallen in Heiloo met Sjoerd Bos Personal Training? Neem gerust eens contact op!

Hoe kan Sjoerd Bos jou helpen met afvallen in Heiloo of omgeving?

Als personal Trainer kan Sjoerd Bos je bij het afvallen in Heiloo op diverse manieren van dienst zijn. Vanuit zijn praktijk levert hij onder meer de volgende diensten:
Zijn aanpak bij het afvallen in Heiloo is waarschijnlijk iets anders dan je gewend bent van een personal trainer. Hij legt namelijk de focus op het behalen van een langdurig resultaat, waar je nog vele jaren plezier van kunt beleven. Dat doet hij door middel van een persoonlijk plan, oefeningen, stretches en advies over je voedingspatroon en lifestyle. Wel hou je altijd zelf de touwtjes in handen, zodat jij samen met Sjoerd de beste manier kan vinden die werkt voor jou. Zo krijg je bij het afvallen in Heiloo de juiste voedingsadvies en wordt niet de nadruk gelegd op het tellen van calorieën of jezelf uit te hongeren.

Ervaringen bij Sjoerd Bos

Je moet nooit zomaar alles geloven wat op het internet staat en daarom wil ik je de resultaten en ervaringen van andere mensen met je delen. Ze zijn het bewijs dat personal training werkt en kunnen je op hun eigen manier vertellen wat ze hebben ervaren bij Sjoerd Bos Personal Training in Heiloo. Klik hier voor meer ervaringen.

Over Sjoerd Bos Personal Training

Sjoerd Bos Personal Training zorgt niet voor een snelle oplossing, maar streeft naar langdurig resultaat. Wegens verschillende ervaringen in zijn leven is Sjoerd Bos meerdere malen gedwongen zijn levensstijl te veranderen, waardoor hij goed weet hoe jij op positieve wijze veranderingen kan doorvoeren. Dat komt goed van pas bij het afvallen in Heiloo.

De praktijk van Sjoerd Bos

Jouw privé gym!

De praktijkruimte zelf bevat alle essentiële trainingsattributen die nodig zijn om in topvorm te kunnen komen en blijven. In de ruimte heerst een warme en positieve sfeer om lekker te kunnen trainen, maar ook voor goede en diepgaande gesprekken.

Hier kun je een impressie vinden van de ruimte en de fitness attributen die aanwezig zijn in de praktijk.

De praktijkruimte van Sjoerd Bos Personal Training is in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo gevestigd. Het landgoed Willibrordus in Heiloo is een unieke en rustige omgeving met veel groen. Ook gemakkelijk en snel te bereiken vanuit Alkmaar en Castricum.

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismaking

Ben je benieuwd naar de diensten van Sjoerd Bos als personal trainer in Heiloo? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen om een afspraak voor een gratis kennismaking in te plannen! Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen je doelen besproken worden en kan Sjoerd je uitleggen wat hij voor je kan betekenen. Sjoerd Bos is per telefoon te bereiken via 06-53656794, per e-mail of door middel van het contactformulier.