Wil je graag afvallen in Heiloo of omgeving?

Ben jij niet tevreden met je gewicht? Heb je te maken met overgewicht of wil je graag wat strakker in je vel zitten voor de zomer? Sjoerd Bos, jouw personal trainer met zijn praktijk gevestigd in Heiloo, helpt jou graag met het afvallen in Heiloo of omgeving. Zijn praktijkruimte is gelegen in een rustige omgeving. Als personal trainer snapt Sjoerd Bos namelijk goed welk effect drukte en stress op je kan hebben bij het afvallen in Heiloo. Door even uit het drukke en stressvolle leven te stappen kun jij je gezondheid en vitaliteit weer naar een hoger niveau tillen. Bij zijn aanpak bij het afvallen in Heiloo maakt Sjoerd Bos gebruik van specifieke methodes en uitgebreide assessments op diverse gebieden van gezondheid om zo samen met jou naar je doelen toe te werken. Jij krijgt advies en coaching waar je op lange termijn wat aan hebt. Meer weten over het afvallen in Heiloo met Sjoerd Bos Personal Training? Neem gerust eens contact op!

Hoe kan Sjoerd Bos jou helpen met afvallen in Heiloo of omgeving?

Als personal Trainer kan Sjoerd Bos je bij het afvallen in Heiloo op diverse manieren van dienst zijn. Vanuit zijn praktijk levert hij onder meer de volgende diensten:

  • Personal training;
  • Personal coaching;
  • Voedingsadvies;
  • Mentale coaching voor een stabiele lichaam en geest;

Zijn aanpak bij het afvallen in Heiloo is waarschijnlijk iets anders dan je gewend bent van een personal trainer. Hij legt namelijk de focus op het behalen van een langdurig resultaat, waar je nog vele jaren plezier van kunt beleven. Dat doet hij door middel van een persoonlijk plan, oefeningen, stretches en advies over je voedingspatroon en lifestyle. Wel hou je altijd zelf de touwtjes in handen, zodat jij samen met Sjoerd de beste manier kan vinden die werkt voor jou. Zo krijg je bij het afvallen in Heiloo de juiste voedingsadvies en wordt niet de nadruk gelegd op het tellen van calorieën of jezelf uit te hongeren.

Over Sjoerd Bos Personal Training

Sjoerd Bos Personal Training zorgt niet voor een snelle oplossing, maar streeft naar langdurig resultaat. Wegens verschillende ervaringen in zijn leven is Sjoerd Bos meerdere malen gedwongen zijn levensstijl te veranderen, waardoor hij goed weet hoe jij op positieve wijze veranderingen kan doorvoeren. Dat komt goed van pas bij het afvallen in Heiloo. Hij heeft een praktijkruimte in het Willibrordus Business Centrum, gevestigd op een unieke en rustige locatie met veel groen in de omgeving. Alle benodigde trainingsattributen zijn aanwezig. Tevens is er een warme en positieve sfeer in de praktijk, waardoor er alle ruimte is om lekker te kunnen trainen en goede gesprekken te kunnen voeren.

Gratis consult aanvragen? Neem contact op!

Zou je graag een gratis consult aanvragen voor het afvallen in Heiloo of omgeving? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op om een afspraak in te plannen! Bel direct naar 06 536 567 94, stuur een e-mail of vul het contactformulier op de website in. Je ontvangt dan zo snel als mogelijk een reactie. Ook kun je het gratis e-book downloaden op de website, met diverse tips over het afvallen in Heiloo.

© 2020 – Sjoerd Bos Personal Training