De Praktijk

De praktijkruimte van Sjoerd Bos is in het Willibrordus Business Centrum gevestigd. Het landgoed Willibrordus in Heiloo is een unieke en rustige omgeving met veel groen.  De praktijkruimte zelf bevat alle essentiële trainingsattributen die nodig zijn om in topvorm te kunnen komen en blijven. In de ruimte heerst een warme en positieve sfeer om lekker te kunnen trainen, maar ook voor goede en diepgaande gesprekken.

“Als ik bij Sjoerd zijn praktijk ben geweest ga ik altijd met een goed gevoel naar huis.” – S.J.

Hier kunt u een impressie vinden van de ruimte en alle attributen die aanwezig zijn in de praktijk.

Meer over de locatie en omgeving

Het Willibrordus Business Centrum is een stijlvol rijksmonument op landgoed Willibrordus in Heiloo met unieke werkplaatsen en vergaderruimten voor freelancers, (startende) ondernemers en zzp’ers. Het is een zeer rustige omgeving met veel groen.

Parkeren

Op het terrein is voldoende parkeerplek en is gemakkelijk te bereiken op de fiets, met de auto en het openbaar vervoer.

Toegang

De praktijk is alleen te bezoeken op afspraak. Zonder afspraak bestaat de kans dat er niemand aanwezig is in de praktijk.

Openingstijden

Doordeweeks kunt u overdag naar binnen via de hoofdingang. In het weekend en in de avond kunt u via de zij-ingang, aan de rechterkant van het pand, naar binnen. Dit kan tevens ook overdag. Om via de zij-ingang naar binnen te komen kunt u aanbellen of contact opnemen via het telefoonnummer 06-53656794.