Waarom ik deze uitdaging aan ga

Het is echt een lange tijd geleden dat ik een blog artikel geschreven heb. Dit heeft natuurlijk altijd zo zijn redenen. De baan die ik had naast mijn bedrijf kostte mij aardig wat tijd en energie. Ik heb gekozen om 100% voor mijn bedrijf te gaan. Daarom wil ik iets speciaals doen.

Dit is het beste moment!

De afgelopen twee maanden heb ik wat meer gegeten dan dat ik dagelijks nodig heb en ook niet altijd helemaal gezond. Tevens bewoog ik ook een stuk minder. Soms heb ik van die dipjes. Dit beïnvloedde mijn energie niveau en heeft ervoor gezorgd dat ik een klein beetje gewicht ben aangekomen en kracht ben kwijt geraakt. Om even aan te geven hoe snel dat kan gaan!

Daarom is dit het juiste moment om te gaan laten zien hoe het werkt om af te vallen. Wat houdt het allemaal in? Wat moet je daarvoor doen allemaal? Hoe ziet dat eruit? Allemaal vragen die je zou kunnen hebben.

Ik kan niet laten zien hoe ik van flink overgewicht naar een gezond gewicht ga. Maar ik kan wel laten zien hoe ik van mijn huidige 17% vetpercentage ga naar 10%. Wat zeer zeker niet makkelijk gaat worden! Ik heb dit doel altijd wel ergens in mijn achterhoofd gehad, maar nog nooit uitgevoerd. Ik ga dus een onbekend pad bewandelen.

Dezelfde elementen komen voorbij en waarschijnlijk nog wel meer. Hoe lager het vetpercentage hoe preciezer je moet zijn en de meer tijd en energie het kost.

Het doel

Wat ik wil gaan laten zien is hoe je op een gezonde manier gewicht kunt verliezen, meer energie kunt krijgen en sterker en gespierder kunt worden. Dit allemaal natuurlijk zonder jezelf uit te hongeren, zonder medische ingrepen en zonder ingewikkelde tools, berekeningen, gadgets en machines.

Ik ga mijn vetpercentage van 17% naar 10% brengen zonder spiermassa en kracht te verliezen. Het “realistische” doel is om dit te bereiken binnen 3-4 maanden. Ik zet realistisch tussen haakjes omdat je nooit weet wat je tegen gaat komen. Ik heb dit nog nooit gedaan, dus het wordt interessant!

Mij volgen en er zelf veel van opsteken

Tijdens dit proces ga ik veel laten zien en uitleggen over afvallen, sporten en natuurlijk hoe dit voor mij mentaal zijn werk doet. Als je dus zelf een paar kilo wilt afvallen, meer energie wilt ervaren, spiermassa wilt aanmaken of gewoon je lekkerder in je vel wilt voelen, volg mij dan via mijn blog of social media. Misschien ken je wel iemand dit hier ook veel van kan opsteken, vertel het dan vooral door! De meer mensen profijt kunnen hebben van wat ik deel de beter!

De volgende keer ga ik meer vertellen over het proces wat ik ga doorlopen.

Deel en volg mij via Social Media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *