Startgewicht, verpercentage en foto’s

Ieder zijn verhaal begint ergens. En mijn verhaal begint hier. Eigenlijk is het meer een hoofdstuk, mijn verhaal is al een lange tijd geleden begonnen.

Lichamelijke statistieken

(bij het vetpercentage staan twee verschillende metingen, dit is omdat de eerste meting is gedaan met een digitale weegschaal en de tweede meting met een huidplooi meting. De metingen van een weegschaal zijn niet altijd even accuraat, maar omdat daar niet mee te sjoemelen valt (lees valsspelen) neem ik hem wel mee als meting.)

Naam: Sjoerd Bos
Leeftijd: 30
Lengte: 178 cm
Gewicht: 71,4 KG
Geslacht: Man
Rijbewijs: A+B
Pin code: 2239
… Geintje, wel grappig als het wel echt jouw pincode is.

BMI: 22,5
Spiermassa: 57,2 KG
Vetpercentage
Weegschaal: 16,5%
Huidplooimeting: 17%
Vet massa
Weegschaal: 11,2 KG
Huidplooimeting: 12,1 KG

Mijn start foto’s

Zelfs ik vind het een beetje vreemd om dit te laten zien, maar goed. Ik krijg het ook te zien van anderen! Beetje transparant zijn hè Sjoerd. Wel een gruwelijk gave broek heb je uitgekozen voor deze dag.

Nu is de gehele basis bekend en is het tijd om dieper in te gaan op alle aspecten van het afvallen. Vind jij dat er echt een onderwerp is die ik moet aankaarten als eerst? Laat het mij dan weten in de reacties onder dit blog en dan kan ik daarmee beginnen zodat ik mijn dank kan uiten voor het lezen van mijn blog en samen met mij deze reis te volgen.

Deel en volg mij via Social Media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *