Willibrordus

Personal Training Praktijk - Willibrordus Heiloo

De praktijkruimte van Sjoerd Bos Personal Training is in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo gevestigd. Het landgoed Willibrordus in Heiloo is een unieke en rustige omgeving met veel groen. Ook gemakkelijk en snel te bereiken vanuit Alkmaar en Castricum. De praktijkruimte zelf bevat alle essentiële trainingsattributen die nodig zijn om in topvorm te kunnen komen en blijven. In de ruimte heerst een warme en positieve sfeer om lekker te kunnen trainen, maar ook voor goede en diepgaande gesprekken.

Als ik bij Sjoerd zijn praktijk ben geweest ga ik altijd met een goed gevoel naar huis.

Hier kunt u een impressie vinden van de ruimte en de fitness attributen die aanwezig zijn in de praktijk. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen om een kijkje te nemen in de personal training ruimte. Maak hiervoor wel even een afspraak via het contact formulier.

Meer over de locatie en de omgeving

Het Willibrordus Business Centrum is een stijlvol rijksmonument op landgoed Willibrordus in Heiloo met unieke werkplaatsen en vergaderruimten voor freelancers, (startende) ondernemers en zzp’ers. Het is een zeer rustige omgeving met veel groen.

Parkeren

Op het terrein is voldoende parkeerplek en is gemakkelijk te bereiken op de fiets, met de auto en het openbaar vervoer. Indien de parkeerplaatsen bezet zijn, kun je ook nog achter het gebouw parkeren bij het grote grasveld.

Toegang

De praktijk is alleen te bezoeken op afspraak. Zonder afspraak bestaat de kans dat er niemand aanwezig is in de praktijk. Maak direct een afspraak door te bellen of contact op te nemen via het contact formulier.

Openingstijden

Doordeweeks kunt u overdag naar binnen via de hoofdingang. In het weekend en in de avond kunt u via de zijingang, aan de rechterkant van het pand, naar binnen. Dit kan tevens ook overdag. Om via de zijingang naar binnen te komen kunt u aanbellen of contact opnemen via het telefoonnummer 06-53656794.

Locatie hoofd- en zijingang:

Locatie Ingangen Sjoerd Bos Personal Training Heiloo
Sjoerd Bos Tekst Logo Final (Wit)

© 2020 – Sjoerd Bos Personal Training