Wilt u vitaler en gezonder zijn dan ooit?

En woont u in de buurt van Alkmaar? Dan bent u bij mental coach Sjoerd Bos in Alkmaar op het juiste adres! Zijn focus ligt op langdurig resultaat waar u de rest van uw leven van zult profiteren. Sjoerd biedt u oefeningen, stretches, voeding-en lifestyle-adviezen die precies passen bij uw wensen. Samen met Bos stelt u een persoonlijk plan op, zodat u stap voor stap en met erg veel plezier uw doelen kunt bereiken.

Over Mental Coach Sjoerd Bos in Alkmaar

Om het beste uit jezelf en uw optimale gezondheid te houden, is het van belang om het totaalplaatje te bekijken. Alles is immers met elkaar verbonden en heeft invloed op elkaar. Het doel van gezonde voeding en lifestyle coaching in Alkmaar is het verminderen van alle onnodige belasting van het lichaam en de geest. Deze onnodige lasten kunnen uw algehele gezondheid negatief beïnvloeden.

De manier waarop Sjoerd Bos uit de omgeving van Alkmaar personal training geeft, verschil van allerlei andere personal trainers en lifestyle coaches. Hij maakt gebruik van een gegronde realistische, makkelijk uitvoerbare aanpak, zonder poespas. Plezier hebben is een belangrijk aspect tijdens zijn coaching. Sjoerds’ adviezen zijn makkelijk toe te passen op uw dagelijks leven, maar dit betekent niet automatisch dat u er geen moeite voor hoeft te doen voor het behalen van uw doelen.

Om resultaat te kunnen boeken is het van belang om vijf maal per week bezig te zijn met dit traject, maar dat zal steeds gemakkelijker voor u worden. Zijn werkwijze is gebaseerd op de kennis van fitnessgoeroe Paul Chek.

Neem contact op met de Mental Coach in Alkmaar

Bent u benieuwd naar wat mental coach Sjoerd Bos uit omgeving Alkmaar voor u kan betekenen, of wilt u meer lezen over wat hij u te bieden heeft? Lees dan zijn gratis e-book.

Heeft u vragen of wilt u zijn deskundige hulp inschakelen? Neem dan contact op met dé mental coach in de omgeving van Alkmaar, of vraag een gratis consult aan!

© 2020 – Sjoerd Bos Personal Training