Personal Training Praktijk in Heiloo

We leven in een drukke en stressvolle tijd en voor vele van ons heeft dit consequenties voor de gezondheid en vitaliteit.

Ik, Sjoerd Bos, bied in Heiloo een praktijkruimte in een rustige omgeving, waar jij jouw doelen kan bereiken via een gegronde realistische aanpak en op een aangename manier. Een manier die toepasbaar is op iedereen zijn dagelijkse leven.

De specifieke methodes die ik gebruik zijn anders dan anderen en gemaakt met één doel voor ogen: mensen coachen naar een niveau van gezondheid en vitaliteit die je in geen jaren meer hebt ervaren en misschien wel nooit.

Met uitgebreide assessments op verschillende gebieden van gezondheid ontwikkel ik samen met jou een persoonlijk plan speciaal gericht op jouw doelen en wensen. Samen met mij en zelfstandig ga je aan de slag met het uitvoeren van jouw actieplan en krijg je de coaching die bij jou past.

Sjoerd Bos, Personal Trainer Heiloo, Castricum, Alkmaar

Ga niet voor de "Quick Fix" - Werk voor langdurig resultaat!

Personal Training

Mijn personal training aanpak kan anders zijn dan wat je misschien gewend bent. Ik ben zeker geen schreeuwende trainer zoals je misschien wel kent van films. Mijn focus ligt op langdurig resultaat waar je voor de rest van je leven profijt van hebt en dit kost tijd en energie. Ik bied jou de oefeningen, stretches, voeding en lifestyle adviezen die het best passen bij jou en jouw doelen.

Ik ben er om jou te adviseren en te motiveren je persoonlijke fitness, gezondheid en lifestyle doelen te behalen. We maken een persoonlijk plan om jou te helpen dit te verwezenlijken. Dit plan biedt structuur en we gaan stap voor stap het plan uitbreiden.

Mijn kennis en ervaringen van gezondheid, fitness, voeding en lifestyle ga ik overbrengen op jou. Tijdens het proces leer je wat gezond leven is en wat werkt voor jou. Jij krijgt zelf de touwtjes in handen en zult hier voor de rest van je leven profijt van hebben. Hard werken, resultaten behalen en dat op een leuke en fijne manier.

Voeding en Lifestyle Coaching

Om het beste uit jezelf te kunnen halen en jouw optimale gezondheid te kunnen bereiken is het belangrijk het totaalplaatje te bekijken. Alles is met elkaar verbonden en heeft invloed op elkaar.

Het doel van gezonde voeding en lifestyle coaching is het verminderen van onnodige belasting op lichaam en geest welke jouw algehele gezondheid negatief kunnen beïnvloeden.

Stress is voor veel mensen “normaal” geworden, maar teveel stress heeft invloed op de kwaliteit van het leven. Met uitgebreide assessments laat ik je zien hoe en waar jij stress in je leven kunt verminderen. Dit heeft een enorme impact en helpt de balans tussen stress en ontspanning te herstellen.

We maken hier een duidelijk plan voor en ik begeleid jou om positieve veranderingen te maken in jouw huidige levensstijl. Zo behaal jij de doelen die jouw leven zullen veranderen.

Sjoerd Bos Tekst Logo Final (Wit)

© 2020 – Sjoerd Bos Personal Training