Wil jij op dieet in Heiloo of omgeving?

Niet tevreden met je lichaam? Schrik je telkens weer als je op de weegschaal stapt? Of wil je deze zomer gewoon graag met een wat strakker lichaam over het strand kunnen lopen? Is dit de reden waarom je op dieet wilt in Heiloo? Maak dan kennis met Sjoerd Bos Personal Training. Als personal trainer helpt Sjoerd jou graag verder met je dieet in Heiloo. Door met jou aan je doelen te werken kun jij gezonder en vitaler dan ooit worden. Daarbij zet Sjoerd diverse specifieke methodes en uitgebreide assessments in om jouw gezondheid te optimaliseren. Verder zorgt hij er door middel van mentale coaching voor dat jij stressvrij op dieet in Heiloo of omgeving kunt. Drukte en stress hebben beide namelijk zeer nadelige gevolgen voor je gezondheid, consequenties die door Sjoerd niet onderschat worden. Het bijzondere aan zijn aanpak is de nadruk op langdurige resultaten. Op dieet in Heiloo gaan met Sjoerd betekent niet slechts wat kilo’s afvallen, maar ook op een positieve wijze jouw levensstijl veranderen. Geïnteresseerd in zijn diensten? Informeer dan eens vrijblijvend verder of maak een afspraak voor een gratis consult.

Hoe helpt Sjoerd jou verder met je dieet in Heiloo?

Sjoerd Bos Personal Training levert verschillende diensten. Bij je dieet in Heiloo kan Sjoerd als personal trainer je op de volgende manieren van dienst zijn:

  • Personal training;
  • Personal coaching;
  • Voedingsadvies;
  • Mentale coaching voor een stabiele lichaam en geest;

Sjoerd Bos Personal Training staat voor ‘practise what you preach’. Ook gaat hij niet alleen op zoek naar een snelle oplossing, maar wil hij met je dieet in Heiloo langdurige resultaten behalen. De focus ligt daardoor ook veel op het in positieve zin aanpassen van je levensstijl. Zo raadt Sjoerd een strikt dieet in Heiloo, waarbij je calorieën gaat tellen, af. Voor een goed resultaat op de lange termijn is het verstandiger om je voedingspatroon te verbeteren en te leren wat werkt voor jou. Daarnaast adviseert hij je ook over oefeningen, stretches en lifestyle. Op die manier kun jij op de lange termijn resultaat behalen en ook behouden.

Over Sjoerd Bos Personal Training

De praktijkruimte van Sjoerd Bos Personal Training bevindt zich in het Willibrordus Business Centrum in Heiloo, een unieke en rustige locatie met veel groen in de omgeving. Als je bij je dieet in Heiloo begeleiding van Sjoerd Bos krijgt kun je heerlijk en rustig trainen in zijn praktijk. Daar tref je namelijk alle benodigde trainingsattributen aan, samen met een warme en fijne sfeer. Dat biedt alle ruimte voor lekker trainen en goede gesprekken.

Succesvol afvallen met een dieet in Heiloo? Neem contact op met Sjoerd Bos!

Wil je resultaat behalen met je dieet in Heiloo of omgeving? Laat je dan begeleiden door Sjoerd Bos! Voor een gratis consult kun je contact opnemen om een afspraak bij hem in zijn praktijkruimte te maken. Je doelen worden dan besproken en Sjoerd legt je uit hoe jullie die samen kunnen behalen. Contact opnemen kan per telefoon via 06 536 567 94, per e-mail of middels het contactformulier. Via de website is ook een gratis e-book aan te vragen, met daarin 8 manieren om jouw dieet, energie en gewicht optimaal te kunnen beïnvloeden in Heiloo.