Zorgt 1 van deze 4 problemen ervoor dat jij niet afvalt?

Er zijn verschillende manieren om af te vallen. Meer lichaamsbeweging, gezonder eten, een dieet volgen, supplementen, een maagverkleining en nog meer. Persoonlijk ben ik van sommige manieren geen fan, omdat het niet kijkt naar het lichaam als een geheel of niet kijkt naar de persoon zelf.

Het is niet altijd zo makkelijk als meer bewegen of gezonder eten. Als dat wel zo was, wist iedereen precies wat hij of zij moest doen. Gezien dit niet het geval is, wat kan er dan nog meer aan de hand zijn? Ik geef je een aantal, mogelijk nieuwe, inzichten om jou te helpen.

Je hebt niet genoeg motivatie

Het is belangrijk dat je weet waarom je af wilt vallen en ook gemotiveerd bent om de stappen te zetten die daarvoor nodig zijn. Als dat niet duidelijk is voor jezelf, is het lastig om vol te houden.

Je hebt teveel stress in je leven

Stress, waar deze ook vandaan komt, is een belangrijke factor die jou kan belemmeren om af te vallen. Een gestrest lichaam krijgt niet genoeg tijd en ontspanning om te herstellen en vet te verbranden. Beperk dus de hoeveelheid stress in je leven. Neem tijd voor jezelf en ontspan.

Je beeld van gezond is onjuist

Er is zo veel verschillende informatie beschikbaar en veel van deze informatie is verschillend. Hoe moet je dan weten wat wel of niet gezond is? Ook zit er tegenwoordig in alles suiker en andere toegevoegde stoffen. Dit is een zeer ingewikkeld onderwerp wat tijd kost om te leren. Tijdens een gratis consult kan ik je hierover meer vertellen.

Je hebt niet de juiste coaching

Als het na deze 3 tips nog altijd lastig is om af te vallen is er misschien meer aan de hand en heb je persoonlijke coaching nodig. Het kan goed zijn dat je een stuk dieper moet zoeken om de oorzaak te kunnen vinden waarom het jou nog niet lukt om af te vallen.

Wil je ook de juiste coaching krijgen en jouw doelen bereiken? Kom dan langs voor een Gratis consult. We gaan samen kijken naar hoe Personal Training en Lifestyle Coaching jou resultaten kan vergroten.

Als een van deze 4 onderdelen jou belemmeren om het gewicht te bereiken wat je wilt is het tijd om meer te leren over dit onderwerp en actie te ondernemen. De komende tijd ga ik jou voorzien van de informatie om jouw doelen te kunnen bereiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *